Jaguar-classic-coctel-1

Els cotxes clàssics són un luxe per a la vista, si es tracta de Jaguar la cosa suma enters. Autèntiques joies o obres d’art, que amb majestuositat solquen les nostres carreteres. Vam poder admirar aquests meravellosos cotxes amb els nostres propis ulls en un marc incomparable que ens oferia l’Hotel La Residència situat a Deià.

 

Però per molt bonics que siguin aquests automòbils no es pot comparar amb el somriure d’un nen, el motiu d’aquest tan il·lustre esdeveniment era el de recaptar fons per a PLAN INTERNATIONAL, que és una organització internacional de protecció de la infància sense afiliació política ni religiosa, fundada el 1937 i que actualment està present en 66 països per millorar la vida dels nens i nenes, les seves famílies i comunitats.

El 2008, el Classic Jaguar Touring va recaptar 15.000 € que es van destinar al projecte “Millora i accés a una educació de qualitat” per ajudar a 74 nens de la zona rural d’Alta Verapaz (Guatemala). El 2009, Classic Jaguar Touring va donar més de 20.000 dòlars que es van destinar per al fons d’ajuda d’emergències de PLA Internacional, i que es van enviar a Haití per ajudar les víctimes del terratrèmol. L’any passat, Pla Internacional Jaguar Tour 2010 “Els pobles blancs d’Andalusia” va aconseguir més de 30.000 €. La meitat dels fons recaptats van recolzar la campanya de PLAN “Per ser nenes” a través del finançament de beques escolars per a nenes a El Salvador. L’altra meitat es va destinar a proporcionar ajuda als països que van patir desastres naturals com Haití, Pakistan, Guatemala, Hondures, Indonèsia, etc, … i campanyes de sensibilització per a nens a Anglaterra, així com en altres països.

Vam tenir l’oportunitat de poder parlar amb l’organitzador del Classic Jaguar Touring, el senyor Jim Gavin, el qual ens va comentar tots els projectes que té en l’agenda, els llocs que visiten per recaptar fons i la metodologia de treball de la seva organització. Una preciosa iniciativa de la qual instem a la gent a què es conscienciï i que des Más Mallorca recolzem enormement.

 

Use Sintes (Jefe sección Ocio), Sheila Leon (Reportera), Kico Sarmiento (Fotógrafo).