Ruta Alaró a Orient, V Ruta Cicloturista de donesAlaró – Binissalem – Inca – Sencelles – Biniali – Binissalem – Alaró – Orient (avituallament líquid) – Alaró (berenar)

Km:  59,5 Dificultat:  Baixa Temps aprox.:  3 h. 

Ruta Alaró a Orient, V Ruta Cicloturista de dones

 

Punts d’interès:

• Alaró, sortida i arribada de la prova
• Biniali
• Orient

Descarregar GPS/GPX

 


ruta-feminas-alaro-orient-mallorca-perfilDESCRIPCIÓ

Per cinquè any consecutiu, i gràcies a la magnífica organització per part de la Unió Ciclista Alaró (UCA), assistim a la qual s’ha convertit, per dret propi, en la més cicloturista de totes les marxes que composen el calendari de la Federació de Ciclisme de les Illes Balears.

Ruta Alaró a Orient, V Ruta Cicloturista de dones

 

La participació de moltes dones en aquesta prova és senyal inequívoc que el recorregut i, sobretot, el ritme de la prova està pensat en gaudir del paisatge i de la companyia de la resta de participants.

Aquí no hi ha temps, ni ningú vol arribar abans que un altre, senzillament es converteix la marxa en una veritable festa del cicloturisme, a la qual s’uneixen ciclistes veterans i també ex professionals, com el cas de Toni Colom o el diverses vegades campió del món, Joan Llaneras, que pedaleja en aquesta ocasió amb el seu millor equip: la seva dona i el seu fill.

Ruta Alaró a Orient, V Ruta Cicloturista de dones

La marxa consta de dues parts netament diferenciades. La primera, plana i sense cap dificultat, és un recorregut per les localitats que formen part de la DO de Binissalem i que, després d’uns 30 km. ens portarà de nou a Alaró.
 
Un cop allà s’inicia la preciosa pujada a Orient per la seva vessant sud. Es tracta d’una pujada no excessivament exigent (mitjana del 5% i màx. del 8%) que ens condueix a un dels llocs més idílics de Mallorca.
 
Després d’un breu descans, i ja de nou a Alaró, tots els participants gaudiran d’un magnífic berenar, comentant les anècdotes de la ruta i desitjant tornar a trobar-se de nou l’any vinent.

Ruta Alaró a Orient, V Ruta Cicloturista de dones
Ruta Alaró a Orient, V Ruta Cicloturista de dones

Ver Marxa Feminas en un mapa más grande