cicloturismo-mallorca-foto-mallorcaUna visita a Mallorca no només ens ofereix la possibilitat de gaudir del seu deliciós clima, de temperatures càlides durant tot l’any; els seus petits pobles d’interior, on conflueixen la natura, la cultura i una rica gastronomia, o els seus prop de 365 platges de sorra blanca, finíssima, i aigües temperades i cristal·lines.

cicloturismo-mallorca-foto-mallorca-3

A més de tots aquests elements, Mallorca compta amb una xarxa de carreteres de 1.250 km, 700 dels quals són camins veïnals i carreteres de segon ordre que travessen diferentes zones de l’illa, tant a les muntanyes (aproximadament entre un 20% i un 30 % d’aquesta xarxa secundària es troba en muntanya) com en planes plenes de gran bellesa, atorgant així unes possibilitats immillorables per als amants del cicloturisme.

Durant tot l’hivern, els millors equips professionals europeus es preparen a l’illa, perquè troben les condicions perfectes per a l’entrenament de la temporada. I és que l’Administració pública s’ha bolcat, a més, en fer els camins adequats per als ciclistes mitjançant la millora i senyalització dels mateixos. Així mateix, el sector hoteler inclou en moltes de les seves instal·lacions servei de massatges, reparació de bicicletes i menús especials per a esportistes al llarg de les rutes en bicicleta i es poden trobar nombroses botigues de ciclisme i lloguer de bicicletes de muntanya.

Com podeu veure, no teniu excusa per rebutjar una aventura a dues rodes per l’illa, dissenyada per a qui vol recórrer-la en bicicleta gràcies a multitud de serveis encaminats a aquest tipus de turisme.

cicloturismo-mallorca-foto-mallorca-babys

Tots aquests avantatges han fet que més de 40.000 ciclistes ja practiquen aquest esport a l’illa, i durant els primers mesos de l’any se celebren importants proves, com la Mallorca Classic by Max Hürzeler (apta per a tots els nivells) o la Challenge Ciclista a Mallorca, amb la presència d’algunes de les principals figures nacionals i internacionals del ciclisme.Tots els perfils del ciclista, des dels més ambiciosos als més tranquils, dels professionals als amateurs, des dels que practiquen ciclisme de manera individual o en grup, trobaran a Mallorca un entorn únic per gaudir del turisme i com no, del seu esport favorit.

cicloturismo-mallorca-foto-mallorca-4

cicloturismo-mallorca-foto-mallorca-5