ruta-marxa-cicloturista-Sienu-Can-Picafort-Mallorca2Sineu – Inca – Selva – Moscari – Campanet – Búger – Sa Pobla – Alcúdia – Can Picafort – Sta. Margalida – Maria de la Salut – Sineu.

Km:  84 Dificultat:  baixa

ruta-marxa-cicloturista-Sienu-Can-Picafort-Mallorca

 

Punts d’interès:

Sineu i voltadora Sineu ***
Moscari ***
Sa Pobla i Albufera ****
Alcúdia: recinte emmurallat, ruïnes romanes de Pollentia (fòrum i teatre romà) ****

Descarregar GPS/GPX

 


altimetria-marxa-cicloturista-Sienu-Can-Picafort-MallorcaDESCRIPCIÓ

Sortim des de la Voltadora de Sineu, un lloc carregat d’històries ciclistes, en direcció cap a Inca i des d’allà, prendrem el camí cap a Selva, per la carretera que condueix fins al Monestir de Lluc.
A Selva girem a la dreta per la carretera que condueix cap a Campanet. Abans, i després d’una llarga pujada, travessarem la localitat de Moscari, amb la possibilitat de visitar la petita població de Binibona.

Ja a Campanet, i travessant la MA-13, arribarem a Búger, des d’on ens dirigim a Sa Pobla.
A la sortida, la carretera ens condueix a través del Parc Natural de l’Albufera. Després de travessar el pont del Torrent de Sant Miquel, arribarem a les rotondes que ens condueixen, segons decidim a Alcúdia o al Port d’Alcúdia.

ruta-marxa-cicloturista-Sienu-Can-Picafort-Mallorca4

En tota aquesta zona podem aprofitar per fer una aturada per reposar forces (recomanem la croissanteria Allà Darrere, a Can Picafort).
Una vegada recorreguda tota l’avinguda de la platja, per la MA-12, seguirem fins a l’encreuament de la MA-3400 on girarem a la dreta cap a Sta. Margalida i, passant per Maria de la Salut, tornar fins a la Voltadora, on podrem recuperar forces al bar que allà es troba.

ruta-marxa-cicloturista-Sienu-Can-Picafort-Mallorca3