Ingredients per a 4 persones:
• 3 o 4 tomàtigues  • 2 prebes verds  • 1 ceba blanca  • Sal i oli d’oliva de Mallorca.

Per a la massa:
• 1/4 tassó d’oli  • 1/2 tassó d’aigua tèbia  • 1 tros de llevat  • 1 cullerada de saïm  •  Farina la que prengui.

 

coca-de-trampo_2

Preparació

1. Preescalfar el forn a 200 graus.

2. Preparar el Trampó: tallar la tomàtiga i el prebe verd en trossos petits i la ceba picada, barrejar tot en un bol, posar un poc de sal i oli d’oliva.

3. Preparar la massa: barrejar l’oli, l’aigua, el saïm, el llevat i la farina. Afegir farina fins que comenci a quedar una massa tova un pel enganxosa no massa dura.

4. Estendre amb els dits la massa sobre una palanga de forn.

5. Anar escorrent amb les mans el Trampó a mesura que anem col·locant-lo ben repartit a sobre de la massa.

6. Enfornar fins que la massa estigui cuita i el farcit tingui bon color de 25 a 30 minuts.