Coca de TrampóIngredients per a 4 persones:
• 3 o 4 tomàtigues  • 2 prebes verds  • 1 ceba blanca  • Sal i oli d’oliva de Mallorca.

Per a la massa:
• 1/4 tassó d’oli  • 1/2 tassó d’aigua tèbia  • 1 tros de llevat  • 1 cullerada de saïm  •  Farina la que prengui.

 

Coca de Trampó

Preparació de la Coca de Trampó:

1. Preescalfar el forn a 200 graus.

2. Preparar el Trampó: tallar la tomàtiga i el prebe verd en trossos petits i la ceba picada, barrejar tot en un bol, posar un poc de sal i oli d’oliva.

3. Preparar la massa: barrejar l’oli, l’aigua, el saïm, el llevat i la farina.

Afegir farina fins que comenci a quedar una massa tova un pel enganxosa no massa dura.

 

Coca de Trampó 4. Estendre amb els dits la massa sobre una palanga de forn.

5. Anar escorrent amb les mans el Trampó a mesura que anem col·locant-lo ben repartit a sobre de la massa.

6. Enfornar la Coca de Trampó fins que la massa estigui cuita i el farcit tingui bon color de 25 a 30 minuts.