Ingredients per a 4 persones:
• 3 o 4 tomàtigues • 2 prebes verds • 1 ceba blanca • Sal i oli d’oliva de Mallorca.
Per a la massa:
• 1/4 tassó d’oli • 1/2 tassó d’aigua tèbia • 1 tros de llevat • 1 cullerada de saïm • Farina la que prengui.
Preparació de la Coca de Trampó:
1. Preescalfar el forn a 200 graus.
2. Preparar el Trampó: tallar la tomàtiga i el prebe verd en trossos petits i la ceba picada, barrejar tot en un bol, posar un poc de sal i oli d’oliva.
3. Preparar la massa: barrejar l’oli, l’aigua, el saïm, el llevat i la farina.
Afegir farina fins que comenci a quedar una massa tova un pel enganxosa no massa dura.
4. Estendre amb els dits la massa sobre una palanga de forn.
5. Anar escorrent amb les mans el Trampó a mesura que anem col·locant-lo ben repartit a sobre de la massa.
6. Enfornar la Coca de Trampó fins que la massa estigui cuita i el farcit tingui bon color de 25 a 30 minuts.