Más Mallorca, la primera revista a Mallorca sobre medi ambient, lleure i cultura en anglès, alemany, rus, català i castellà, s’adreça a un públic familiar interessat a conèixer Mallorca de manera experiencial i conscient.

La revista “+Mallorca” va sorgir el 2006 a causa de la manca de mitjans accessibles que donessin a conèixer els valors que ofereix la nostra Illa sense centrar-se únicament en el “sol i platja”, donant a conèixer en profunditat l’Illa de Mallorca mitjançant alternatives que permetin descobrir el valor mediambiental, paisatgístic i cultural que amaga aquesta terra.

A +Mallorca estem estretament compromesos en la difusió d’aquests valors i la necessitat de defensar aquest territori nostre, únic i diferent, i aquest és l’esperit que va guiar la posada en marxa de la revista l’any 2006.

Les platges i la bondat del clima van atraure els nostres primers visitants a principis del segle XX, quan l’illa era una destinació d’hivern. Després dels anys del boom turístic, en què es va potenciar el turisme de sol i platja, avui el sector ha evolucionat gràcies a la demanda d’un visitant més exigent i informat que se sent atret per factors com el paisatge, la gastronomia, el senderisme, el cicloturisme, els esports nàutics, la història o qualsevol altre aspecte englobat sota l’ampli paraigua de la cultura.

En aquesta línia s’inscriu +Mallorca, que pretén ser una completa guia que serveixi turistes i residents per conèixer l’illa a través de punts de vista diferents dels que sovint apareixen als itineraris turístics convencionals.

Mes a mes baixem al terreny del detall per oferir-li una imatge ampliada i sovint inèdita de la nostra forma de vida: festes patronals, tradicions, costums, indumentària, personatges i llocs històrics, flora i fauna, excursions, gastronomia, artesania..

Aquest és el repte que ens orienta i des d’aquí convidem el lector identificat amb aquests valors a gaudir al màxim de les pàgines de la nostra revista, que no conformen altra cosa que la nostra identitat.

+Mallorca

Junta directiva +Mallorca

Jaume Estévez

President / Cofundador

Maria Victoria Sintes

Diseño gráfico & desarrollo multimedia / Cofundadora

Sinto Sanz

Sección Cicloturismo

Xisco Munar

Fotos y deporte