ruta-porreres-montision-mallorca-1Llucmajor – Porreres – Camí de Son Cota – Pou de Son Cota – Camí de Son Drago  Campos – Camí de S’Ametllers  Camí de Sa Sorda – Camí des Palmer – Llucmajor

ruta-porreres-montision-mallorca-2

 

 

Distància: 51,78 kms.
Desnivell acumulat: 420 metres.
Dificultat: Baixa.

Carreteres: MA-502 i MA-504, la segona amb més trànsit que la primera. Resta per camins i vies secundàries amb molt poc trànsit i en acceptable estat de conservació.

ruta-porreres-montision-mallorca-3

 

 Dificultats: Tram des de Llucmajor a Porreres en lleuger ascens, amb tram més dur en km. 7 (Sa Bastida).
Ascens al Monestir de Montision: 2 kms. al 6,20%. Màx. 10%.

Punts d’Interès:
Porreres
Pou de Son Cota
Monestir de Montision
Campos, Llucmajor

 

ruta-porreres-montision-mallorca

ruta-porreres-montision-mallorca-altimetria

ruta-porreres-montision-mallorca-6

Recorregut:
Sortim des de Llucmajor per la MA-502. Abans d’arribar a la rotonda d’entrada a Porreres, girarem a la dreta per un camí que ens permetrà veure des de gairebé tots els punts de vista el Monestir de la Mare de Déu de Montision (1498).

Deixarem a l’esquerra un polvorí militar, recorrent un camí sinuós i amb desnivells suaus. Un gir a l’esquerra ens conduirà a una cruïlla, perfectament assenyalat, que ens acostarà al Pou de Ca na Cota, declarat bé d’interès cultural.

ruta-porreres-montision-mallorca-4

Retrocedim uns metres i pel camí de Son Drago arribem a la MA-504 que ens conduirà, després d’un ràpid descens, al poble de Campos.

Des d’allà, evitant la carretera principal, ens dirigim de nou a Llucmajor pel Camí des Ametllers, que enllacem amb el Camí de Sa Sorda i posteriorment per és Camí del Palmer.

Tots aquests camins estan en bon estat de conservació i únicament amb trànsit veïnal.

ruta-porreres-montision-mallorca-5