Category: Llocs amb encant

Jardins del Bisbe a Palma

Els Jardins del Bisbe estan situats a l’esquena de la catedral de Palma. Recorrent els intricats carrerons del casc antic no preveiem trobar una entrada tan imponent, en estil manierista i sobre la qual llueix l’escut amb el característic capel.

El poble de Deià

En un dels municipis més petits de Mallorca

El municipi de Deià, situat a la Serra de Tramuntana i a gairebé 30 quilòmetres de Palma, és el cinquè terme més petit de Mallorca.

Palma des de les altures: Santa Eulàlia

Al centre del casc antic de Palma es troba l’església més antiga de la ciutat, l’església de Santa Eulàlia.
Aquesta parròquia va ser iniciada en 1230 gràcies al donatiu del rei Jaime I, poc després de la reconquesta de la illa. La seva construcció es va allargar durant tres segles, i mostra d’això és la conservació de la rosassa, de 6 metres de diàmetre, situat en la façana, la qual es data a la fi del segle XVI.

El poble de Pina, Mallorca

Pina és un tranquil poble del municipi d’Algaida, sembla provenir del romànic «pinna» que significa «penya», o de «Pinella» que significa dipòsit d’aigua. Té una zona de terres molt fèrtils dedicades majoritàriament al regadiu i una altra amb cultius típics de secà: cereals, ametllers, garrovers, figueres.

Compres chic i tapes al Born de Palma

El Passeig del Born a Palma, Mallorca, i els seus carrers veïns, ens ofereixen multitud de botigues i bars amb molt d’estil, on passar una fabulosa jornada de compres, tapes i còctels. El Born sempre ha estat un lloc de reunió i diversió per als palmesans.

Loading

Pin It on Pinterest