Category: Llocs amb encant

El poble de Deià

En un dels municipis més petits de Mallorca

El municipi de Deià, situat a la Serra de Tramuntana i a gairebé 30 quilòmetres de Palma, és el cinquè terme més petit de Mallorca.

Palma des de les altures: Santa Eulàlia

Al centre del casc antic de Palma es troba l’església més antiga de la ciutat, l’església de Santa Eulàlia.
Aquesta parròquia va ser iniciada en 1230 gràcies al donatiu del rei Jaime I, poc després de la reconquesta de la illa. La seva construcció es va allargar durant tres segles, i mostra d’això és la conservació de la rosassa, de 6 metres de diàmetre, situat en la façana, la qual es data a la fi del segle XVI.

El poble de Pina, Mallorca

Pina és un tranquil poble del municipi d’Algaida, sembla provenir del romànic «pinna» que significa «penya», o de «Pinella» que significa dipòsit d’aigua. Té una zona de terres molt fèrtils dedicades majoritàriament al regadiu i una altra amb cultius típics de secà: cereals, ametllers, garrovers, figueres.

Compres chic i tapes al Born de Palma

El Passeig del Born a Palma, Mallorca, i els seus carrers veïns, ens ofereixen multitud de botigues i bars amb molt d’estil, on passar una fabulosa jornada de compres, tapes i còctels. El Born sempre ha estat un lloc de reunió i diversió per als palmesans.

S’Arracó no va ser sempre una pacífica vall

La calma que es respira als carrers de s’Arracó, no ens fa sospitar el seu aventurer i violent passat. La vall de s’Arracó va ser, durant els segles XVI i XVII, refugi per a desterrats i escenari dels sagnants enfrontaments entre les famílies Simó i Vic, alhora que patia les incursions dels pirates musulmans, amb base logística a l’illa de Sa Dragonera.

 

El barri de Santa Catalina

Santa Catalina és un dels llocs més dinàmics i de moda a Palma de Mallorca. Aquest barri, antany modest, reuneix un gran nombre de botigues avantguardistes, així com encantadors bars i restaurants.

Castell de Bellver, Mallorca

L’edifici és d’estil gòtic i va ser construït entre els anys 1300 i 1310. En el seu interior es troba el Museu d’Història de Palma de Mallorca, que compta amb peces procedents d’excavacions arqueològiques i col·leccions d’art municipals, així com amb la col·lecció Despuig d’escultura clàssica. També es troba al seu interior la capella de Sant Marc, patró del castell.

Loading

Pin It on Pinterest