Compres chic i tapes al Born de Palma, MallorcaEl Passeig del Born a Palma, Mallorca, i els seus carrers veïns, ens ofereixen multitud de botigues i bars amb molt d’estil, on passar una fabulosa jornada de compres, tapes i còctels. El Born sempre ha estat un lloc de reunió i diversió per als palmesans.

Compres chic i tapes al Born de Palma, Mallorca

Antigament, les noies passejaven per una banda i els nois per l’altra, d’aquest bulevard construït a principis del segle XIX per l’arquitecte Isidro González Vázquez, sobre l’antic llit del torrent de la Riera.

Trobem marques nacionals i internacionals, al costat de petits negocis molt originals i sofisticats on comprar des d’un tocat pel cabell a interessants peces de record, passant per elegants bosses de mà o corbates a la moda.

En els bars tradicionals, lloc de cita per als palmesans de tota la vida, podem menjar unes suculentes tapes i entrepans o, si ho preferim, seure en molts dels nous locals, cada un amb la seva especialització i ambients propis.

Aquesta zona, al cor de Palma, és un lloc genial per a tots els amants del bon gust i l’hedonisme, apta per a joves i no tan joves, desitjosos de gaudir un entorn exquisit, envoltats per bells edificis d’estil tradicional mallorquí.

Compres chic i tapes al Born de Palma, Mallorca
Resulta molt agradable vagabundejar pels preciosos i sinuosos carrers del barri antic, situats a dreta i esquerra del Passeig del Born (carrers Paraires, Sant Feliu, d’Orfila, Can Verí i Sant Nicolau i la plaça Frederic Chopin). En elles trobarem glamurosos bars i petits restaurants, botigues de joguines, joieries, botigues de decoració i molta, molta moda.

Alguns dels locals es situen en espais singulars, com la galeria d’art que ocupa l’antiga església de Sant Feliu o els tallers d’artistes ubicats en antics garatges remodelats.

De tornada al Passeig del Born, admirem el Casal Solleric, casa senyorial de 1775, construïda per una important família enriquida gràcies al comerç i altres, que alberga actualment un centre d’exposicions. Durant les nostres visites a Palma devem, sense cap dubte, dedicar un dia per a gaudir de la zona més chic de la ciutat.

Compres chic i tapes al Born de Palma, Mallorca