La localitat de Santa Maria del Camí està situada al centre de Mallorca i és coneguda per la seva producció vinícola.
En parlar de l’illa de Mallorca és impossible no fer menció als vins que es cullen en ella.

 
Aquesta bonica població situada al centre de l’illa es troba envoltada de vinyes, ideal per realitzar un passeig i contemplar les boniques vistes que ofereix.
 
Mallorca Wine ExpressUna altra opció per visitar d’una forma més guiada les vinyes i els cellers de Santa Maria del Camí és mitjançant el Mallorca Wine Express que a més també engloba els pobles de Consell i Binissalem, on també es pot gaudir d’un petit tast de vins selectes collita de la terra acompanyat amb una petita degustació de productes locals.
 
Finalment, també hi ha una tercera opció per als més aventurers que consisteixen a combinar vinyes i bicicleta. Es realitza un petit recorregut al voltant de les vinyes i s’acaba en els cellers més reconeguts de la localitat de Santa Maria amb un tast de vins.
 

Santa María del Camí ofereix la possibilitat de conèixer i gaudir els diferents models de celler des dels més tradicionals fins a grans grups cellerers amb produccions més industrials i innovadores. Els principals cellers que es visiten durant el recorregut són Macià Batle, Ramanyà, Sebastià Pastor, Àngel y Jaume de Puntiró.

El vi mallorquí destaca a nivell internacional no solament pel seu aroma i sabor sinó perquè posseeix un toc arrelat a aquesta terra impossible d’aconseguir en altres localitats, aquesta característica és el que el fa únic a nivell mundial i pel que pot considerar-se un activitat indispensable a l’hora de conèixer millor la illa i el producte local. Els cellerers han començat la verema i han coincidit en assenyalar que aquest any a causa de fenòmens atmosfèrics favorables s’espera un raïm de més qualitat que l’any anterior.

Santa María del CamíSanta María del Camí, un lugar para degustar. Atrévete a catar sus vinos