Mallorca Wine Express, tren turístic

El Mallorca Wine Express ofereix un recorregut guiat pels cellers de la zona vinícola més coneguda de l’illa de Mallorca.
La iniciativa es va posar en marxa fa només tres anys i ja s’ha convertit en una de les activitats més demandades a l’illa.

Mallorca Wine Express, tren turístic

 

Es tracta del Mallorca Wine Express, el tren turístic que ofereix un recorregut guiat visitant vinyes i cellers a la zona de Santa Maria-Consell-Binissalem, i òbviament provant els seus apreciats vins.

Darrere de l’empresa es troben els germans Julián i Gil Panadés, decidits a difondre la qualitat dels vins elaborats majoritàriament amb les varietats de raïm autòctona (mantell negre, callet, gargollassa i premsal blanc), capaços de transmetre al paladar una identitat única i diferent de la de qualsevol altre vi del món.

Mallorca Wine Express, tren turístic
Mallorca Wine Express, tren turístic
El raïm mallorquí s’oxida amb facilitat, però si el tractes amb cura respon extraordinàriament bé i ofereix qualitats pròpies que no es repeteixen en cap altre lloc“, assenyala Julián Panadés.

Aquest és l’esperit del Mallorca Wine Express, que recorre les vinyes de Bodegues Ribas (Consell) i Bodegas José Luis Ferrer (Binissalem), combinant l’element artesanal de la primera i el més modern i industrialitzat de la segona.

Aquest recorregut bàsic, realitzat dues vegades diàries, es pot flexibilitzar amb la participació de quatre empreses vitivinícoles de la zona: Ramanyà, Àngel, Sebastià Pastor i Jaume de Puntiró. El client pot igualment triar entre una varietat de viatges: Tour del Gourmet, Tour Posta de Sol, Tour Finca, Tour Vip i Tour a mida.

Mallorca Wine Express, tren turístic

Un altre segment de clients a destacar són els grups d’incentius o de Team Building, que passen uns dies a l’illa i aprecien aquest tipus d’activitats i especialment el vi de l’illa de Mallorca.

D’altra banda, l’empresa també concerta amb els cellers associades la possibilitat de programar tot tipus d’esdeveniments familiars o de negocis a les seves instal·lacions, una opció que resulta cada vegada més atractiva entre els propis mallorquins.

Reserva la teva excursió a Mallorca, tour del vi amb tren

Mallorca Wine Express, tren turístic

Mallorca Wine Express, tren turístic