Característiques: Platja aïllada verge, d’ocupació mitja, sorra blanca i fina, amb aigües tranquil·les, de 1.400 metres de llarg per 50 metres d’ample.
Durada:
aproximadament 1 hora.
Distància:
aproximadament dos quilòmetres.
Dificultat:
molt baixa.

Es Carbó, Platges de Mallorca
Recorregut

Al sud de la Colònia de Sant Jordi, en direcció al Cap Salines trobam el conjunt de platjes més paradisíaques de Mallorca. Es Carbó i Ses Roquetes són a mitja hora a peu des del port. Mitja hora de caminar no és massa esforç tenguent en compte que la recompensa són 1.400 metres d’arena finíssima que s’enfonsa suament dins l’aigua impecable de tota aquella costa.

Aquestes platjes representen una bona alternativa a la platja de Es Trenc, que en temporada alta registre una gran quantitat de banyistes.

El camí comença a la dreta del far, aquest és pla i voreja durant tot el recorregut la costa. Durant tot el camí tindrem a la vista el Parc Nacional Maritimoterrestre de l’Arxipèlag de Cabrera. El camí passa per diferents cales fins a arribar a una gran platja d’arena blanca, la platja des Caragol. Si es creua i se segueix el camí de la costa s’arriba a es Carbó, final de la nostra excursió.
Es-Carbo_3 

Molt important:

Durant el recorregut de la nostra excursió i sobre tot al nostre destí, la platja  “Es Carbó” podrem contemplar “Lliris de Mar”, es tracta d’una planta legalment protegida present en el Catáleg Balear d’Espècies Vegetals Amenaçades.

“Es Carbó” és un dels pocs llocs de Mallorca on podem trobar-la, per favor no les agafis ni les tallis, mantindre l’espècie depèn de noltros.

Es Carbó, Platges de Mallorca