Excursions en vaixell. Viu l’emoció del vent a través de les veles del vaixell amb una activitat per a tots, petits i grans, a on poder gaudir en família de la natura i la mar en un passeig insuperable.

La Serra de Tramuntana i les aigües de la mediterrània s’uneixen en una experiència inoblidable per a realitzar una excursió en vaixell per Mallorca.

Mallorca, l’illa més gran de les Balears, amb més de 500 quilòmetres de costa, ofereix una gran varietat d’excursions en vaixell, on podràs conèixer de prop la bellesa de l’illa.

No és casualitat que Mallorca tingui molts espais naturals protegits, com el Parc nacional de Cabrera, s’Albufera, Mondragó, Península de Llevant, Es Trenc o la Serra de Tramuntana. Espais de rellevància ambiental que conviden a fer una passejada per les innombrables cales i platges d’aigües cristal·lines. Un entorn paradisíac, singular i d’enorme bellesa.

Aquestes són algunes de les excursions en vaixell que recomanem:

Passeig en Llaüt a Mallorca

A aquesta excursió ens embarquem en una típica embarcació de fusta de Mallorca, coneguda com Llaüt, que ens portarà d’excursió cap a una de les més boniques cales de la badia d’Alcúdia.

Passarem per la zona d’Aucanada amb el seu far, i vorejarem la costa per gaudir de l’espectacular paisatge d’aquesta zona de Mallorca, podràs gaudir d’un berenar de tapes mallorquines o fins i tot provar sort amb la canya de pescar.

Excursions en vaixell a Mallorca, una experiència per a tota la família, Llaüt excursió
Llaüt Excursió

Excursió en vaixell a Formentor

Sens dubte hi ha moltes maneres d’anar a Formentor, però aquesta és la més espectacular.

El trajecte comença al Port d’Alcúdia en un vaixell amb fons de vidre per gaudir d’un passeig que et portarà a la famosa platja de Formentor.

En aquesta excursió podrem gaudir de paisatges espectaculars del cap de Formentor, els penya-segats de Coll Baix, la badia d’Alcúdia i de Pollença.

Formentor, Mallorca
Formentor, Mallorca

Excursió en vaixell a l’illa de Cabrera

El Parc nacional de Cabrera és el més gran d’Espanya, amb més de 90.000 hectàrees, on podrà disposar de 4-5 hores de temps per banyar-se en les cristal·lines aigües de la platja de Cabrera, veure l’arxipèlag i els seus illots, donar un passeig per l’illa, visitar el Castell de Cabrera o el museu del parc.

Excursions en vaixell a Cabrera, una experiència per a tota la família
Cabrera Parc natural, Mallorca

Recomanem tenir cura de l’entorn i la natura que hem de preservar i cuidar entre tots, gaudeix del teu viatge d’una manera responsable.

Excursions en vaixell a Mallorca, una experiència per a tota la família
Excursiones en vaixell a Mallorca
Més informació i reserves:
https://www.click-mallorca.com/actividades/mallorca-paseos-barca-catamaran/