reservar-vuelos-en-globo-mallorca-balloonsMallorca Balloons posseeix l’únic globòdrom autoritzat per Aviació Civil i declarat d’interès general d’Espanya. L’empresa, fundada i dirigida per Ricardo Aracil, es va obrir el 1989 i des d’aleshores ha transportat a 120.000 persones. Ofereix l’experiència única de recórrer Mallorca en diferents rutes que garanteixen les més belles vistes.

 

Mallorca Balloons, viatges en globus des de Manacor als paratges més bells de l'illa

L’excursió estàndard comença a les 8.00 (les 6.30 a l’estiu), amb una trobada al globòdrom. Després de visionar un vídeo i rebre informació tècnica, els passatgers s’involucren en els preparatius del viatge.

El rumb és sempre indeterminat, ja que depèn de les condicions atmosfèriques. Diversos vehicles de l’empresa segueixen per terra l’itinerari del globus per recollir els passatgers una vegada produït l’aterratge. De retorn al globòdrom, s’ofereix als passatgers un bufet d’esmorzar i se’ls lliura un vídeo amb imatges de l’excursió.

 

Mallorca Balloons ofereix vols per la Serra de Tramuntana, des de Cala d’Or, vols a la llum de la lluna, als Alps i, per als més exigents, viatges amb esmorzar i hostessa a bord. També organitza a demanda viatges a altres països. A partir de 2012 s’efectuarà vols sobre Palma.

Mallorca Balloons, viatges en globus des de Manacor als paratges més bells de l'illa

Alemanys, mallorquins i russos són els clients més habituals, amb una edat mitjana de 30 a 60 anys.

L’activitat es manté tot l’any, si bé el 95% es realitza a l’estiu. A l’hivern el mes més sol·licitat és febrer, a causa de la floració dels ametllers i a Sant Valentí. A l’estiu un dels serveis més sol·licitats és el viatge d’incentius, principalment per part d’empreses estrangeres que recompensen d’aquesta original forma als seus empleats.

La flota es compon de nou globus que, sumats, poden transportar 55 persones. El 1994 l’empresa va ingressar en el Llibre Guinnes per als països de parla hispana per batre el rècord d’enlairaments i aterratges en un any. En l’actualitat té el globus més gran d’Espanya, amb capacitat per a 16 persones. Anticipant-se a la normativa que prepara Aviació Civil, l’empresa ja ha incorporat a un controlador d’estàndards de qualitat.

Reservar vol en globus amb Mallorca Balloons

Mallorca Balloons, viatges en globus des de Manacor als paratges més bells de l'illa