MTB-Ruta-dels-Miradors-1Descripció
Partim cap el camí que puja al pla des Pouet, el camí està bastant en mal estat i ens obliga a pujar a peu. Des de el pla des Pouet ja és més assequible i podem muntar fins al pla de Ses Artigues i es Puig Caragolí, al Coll de Son Gallard feim una aturada per repostar.

MTB, Ruta dels Miradors. Excursions en bici

Des de la cota 700 ens queda una baixada d’escàndol fins al port de s’Estaca a nivell 0.

Durant la baixada feim unes aturades per visitar i gaudir dels Miradors que manà construir l’Arxiduc LLuís Salvador d’Austria, són uns miradors per visitar-los i gaudir de les vistes que es poden observar, en total en visitam cinc, un parell d’ells estan en molt mal estat, s’observa la feina que feien a aquell temps, estan construïts en un punt estratègic per gaudir de la tranquil·litat d’aquells paratges.

Arribats al port de s’Estaca pareix que ens trobam a un altre temps, es un llogaret de pescadors, totes les cases es conserven amb l’ estat original que es construiren, quan ja hem fet una visita i unes fotos ens toca pujar, passant per les cases de’n Michael Douglas i Catherine Zeta-Jones, arribant a la carretera del port de Valldemossa sols queda la pujada per l’esfalt fins als cotxes.

MTB, Ruta dels Miradors. Excursions en bici

MTB, Ruta dels Miradors. Excursions en bici