MTB-Ruta-dels-Miradors-1Descripció
Partim cap el camí que puja al pla des Pouet, el camí esta bastant en mal estat i ens obliga a pujar a peu. Des de el pla des Pouet ja es mes assequible i podem muntar fins al pla de Ses Artigues i es Puig Caragolí, al Coll de Son Gallard feim una aturada per repostar.

MTB-Ruta-dels-Miradors-2

 

 

MTB-Ruta-dels-Miradors-3

Des de la cota 700 ens queda una baixada d’escandol fins al port de S’estaca a nivell 0. Durant la baixada feim unes aturades per visitar i gaudir dels Miradors que manà construir l’Arxiduc LLuís Salvador d’Austria, son uns miradors per visitar-los i gaudir de les vistes que es poden observar, en total en visitam cinc, un parell d’ells estan en molt mal estat, s’observa la feina que feien a aquell temps, estan construïts en un punt estratègic per gaudir de la tranquil·litat d’aquells paratges.

 

Arribats al port de s’Estaca pareix que ens trobam a un altre temps, es un llogaret de pescadors, totes les cases es conserven amb l’ estat original que es construiren, quan ja hem fet una visita i unes fotos ens toca pujar, passant per les cases de’n Michael Douglas i Catherine Zeta-Jones, arribant a la carretera del port de Valldemossa sols queda la pujada per l’esfalt fins als cotxes.

MTB-Ruta-dels-Miradors-4