Category: Excursions

Ruta de l’oli de Mallorca

Si desitgem fer, a Mallorca, un itinerari gastronòmic complet al voltant d’un únic producte, l’opció ideal és la Ruta de l’Oli. Entorn de l’olivera, la tafona, els molins i, per descomptat, l’oli de Mallorca, trobarem activitats, establiments per menjar i descansar, comerços on adquirir i provar el producte, patrimoni arquitectònic, territori i paisatge.

Passeig entre les escultures de Palma

Nombroses escultures adornen els carrers de Palma.
Proposem un recorregut visitant algunes d’elles, són contemporànies i gòtiques, amb gran interès artístic o, simplement, símbols en aquesta ciutat.

La cala i el poble d’Estellencs

Estellencs treu el cap a la mar des de la Serra de Tramuntana.
Els seus 348 habitants ens donen idea de la calma que es respira als carrers del casc antic, afavorida per un turisme no massificat.

Es Capdellà i el camí del Graner del Delme

Es Capdellà és un petit poble amb caràcter situat a la carretera que va de Calvià a Puigpunyent. Les construccions mantenen un estil coherent, típic i cura, resultant especialment agradables els petits jardins enfront de les seves cases.

Ruta: 4 fascinants galeries d’art contemporani a Palma

Palma compta amb un gran nombre d’interessants galeries, el que porta a Sotheby’s a afirmar que “Mallorca s’està convertint ràpidament en un dels centres d’art més importants d’Europa”. Hem seleccionat les que considerem més atractives, per la seva història, la rellevància dels seus artistes, la cura en les seves propostes i la bellesa o originalitat dels seus espais.
 

Sa Dragonera, un paradisíac exemple de paisatge mediterrani

Sa Dragonera està situada a l’extrem sud de la Serra de Tramuntana, davant del poble de Sant Elm. La separen de Mallorca únicament els 700 metres del canal d’Es Freu, un curt trajecte per a arribar a aquesta bella illa, on podem realitzar diferents excursions amb nivells de dificultat assequibles a tothom.

Talaia d’Alcúdia

Aquest itinerari que presentem pretén mostrar al senderista el punt més elevat de la península d’Alcúdia. Amb la pujada a la Talaia (446 m.) el caminant es veurà recompensat amb les seves panoràmiques. La nostra ruta passa per la finca pública de la Victòria, que separa les badies de Pollença i Alcúdia.

Les platges de Muro, entre les més belles del món

Les espectaculars platges de Muro estan situades al centre de l’extens arenal que recorre la Badia d’Alcúdia. En elles s’ha preservat el sistema dunar original, cobert de rica vegetació, mitjançant la instal·lació de passarel·les d’altura sobre les dunes i sistemes de protecció tous (pilones i cordes que “subjecten” la duna).

Santuari de la Consolació

El santuari de la Mare de Déu de la Consolació, a prop de S’Alqueria Blanca, és un curiós lloc recollit des del qual es pot contemplar una espectacular panoràmica de la costa est de Mallorca.
 

Loading

Pin It on Pinterest