Category: Excursions

Excursió: Cova de Ses Bruixes

Abans d’emprendre qualsevol activitat a la muntanya, ens hem d’informar de la previsió meteorològica, portar suficient aigua i calçat adequat. Respectem sempre la natura, respectem la propietat privada i no deixem a la muntanya cap rastre del nostre pas.

Capdepera, Cala Mesquida i Cala Agulla

Capdepera, Cala Mesquida i Cala Agulla.Àrea Natural d’Especial Interès (ANEI). Superfície: 538 Ha.Valors naturals: Sistemes dunars de gran interès, penya-segats, boscos de pinars i rica avifauna.

Raixa, hermosos jardins i una espectacular mansió ens esperen

Raixa, Hermosos jardins i una espectacular mansió ens esperen.

La possessió de Raixa està situada al peu de la Serra de Tramuntana i des d’allà la vista abarca tot el Pla de Mallorca.
El Consell Insular, de qui depèn la finca, ha realitzat el 2018 una restauració de la casa senyorial, els jardins, la tafona i altres dependències, dins del seu programa de protecció del patrimoni cultural, històric i paisatgístic a Mallorca.

Ruta de l’oli de Mallorca

Si desitgem fer, a Mallorca, un itinerari gastronòmic complet al voltant d’un únic producte, l’opció ideal és la Ruta de l’Oli. Entorn de l’olivera, la tafona, els molins i, per descomptat, l’oli de Mallorca, trobarem activitats, establiments per menjar i descansar, comerços on adquirir i provar el producte, patrimoni arquitectònic, territori i paisatge.

Passeig entre les escultures de Palma

Nombroses escultures adornen els carrers de Palma.
Proposem un recorregut visitant algunes d’elles, són contemporànies i gòtiques, amb gran interès artístic o, simplement, símbols en aquesta ciutat.

La cala i el poble d’Estellencs

Estellencs treu el cap a la mar des de la Serra de Tramuntana.
Els seus 348 habitants ens donen idea de la calma que es respira als carrers del casc antic, afavorida per un turisme no massificat.

Loading

Click-Mallorca, actividades de ocio en Mallorca

Pin It on Pinterest