Category: Gastronomia

Arròs Brut mallorquí

L’Arròs Brut mallorquí és un plat típic de Mallorca, molt demanat per residents i visitants de l’illa, és un arròs caldós i es pren com a primer plat.

Harmonia de plats i vins

Amb vista a harmonitzar plats gastronòmics amb vins, el pentacampió d’Espanya de sommeliers, Javier Gila, ens explica quin tipus de vi són els que millor harmonitzen ..

Porcella cruixent amb guarnició de verdures i cap

El prestigiós cuiner mallorquí Benet Vicens ens rep en el seu restaurant “Bens d’Avall “, un establiment situat en un entorn privilegiat de Mallorca, entre les poblacions de Sóller i Deià i al costat de la mar. Especialitzat en cuina feta a base d’ingredients autòctons.
 

Coca d’Albercocs

Ingredients per a 4 persones:

1/2 vaso de leche
1/2 vaso de aceite de oliva
1 vaso de azúcar
4 huevos
250gr de harina de trigo
1/2 sobre de levadura
10 o 12 albaricoques
Un trozo de sobrasada cortada a trozos pequeños
1 / 2 tassó de llet – 1 / 2 tassó d’oli d’oliva – 1 tassó de sucre – 4 ous  – 250gr de farina de blat – 1 / 2 sobre de llevadura – 10 o 12 albercocs – Un tros de sobrassada tallada a trossos petits
 

Loading

Pin It on Pinterest