Llobarro + Juventa (Conxa fina) + consomé de cebollí + bolets en escabetx. By Marcel Ress INGREDIENTS 1 Llobarro, 8 unitats de copinya...
Llobarro + Juventa (Conxa fina) + consomé de cebollí + bolets en escabetx. By Marcel Ress INGREDIENTS 1 Llobarro, 8 unitats de copinya...
Ingredients per a 4 persones:• 4 Anells de pasta de full (hojaldre) • 100 grams de sobrassada • 300 grams d’escalivada • 100 grams de...
Al poble de Lloseta s'enfornen uns exquisits pastissos: els cardinals, dignes del més sofisticat membre de la cúria romana. Es tracta d'un...
El restaurant ES PORT, localitzat al port de Valldemossa i especialitzat en peixos i mariscs, ha proporcionat a Más Mallorca aquesta...
Fava Parada, crema de faves seques pelades amb fideus. Ingredients Fava Parada • 200 g de faves pelades seques • 3 pastanagues • 1 nap • 2...
Història El seu nom deriva del francès gâteau (pastís) i pareix que té el seu origen a la cuina gal·la del segle XVIII, encara que els...
Ingredients: • 6 glaçons de gel • 2/5 parts d’Oli de Mallorca • 2/5 parts de suc de pera • 1/5 parts de Herbes de Mallorca dolces...
“Es variat” és, sens dubte, una de les nostres senyes d'identitat, i no només de la nostra gastronomia sinó també de la nostra cultura....
Ingredients per a 4 persones: • 3 o 4 tomàtigues • 2 prebes verds • 1 ceba blanca • Sal i oli d’oliva de Mallorca. Per a la massa: •...
L’oli de Mallorca és un oli d’oliva verge extra obtingut del fruit de Olea Europea L., de les varietats mallorquina o empeltre, arbequina...
L’anfós a la mallorquina, plat que degut al refinament de l’anfós es converteix en un plat digne d’un rei. Irresistible. Ingredients per a...
Ingredients per a 2 persones: • 1 Cap Roig • 2 patates mitjanes • 1 cullereta de cafè • 5 xampinyons grans • 3 gírgoles grans • 1 grapat...
Amb les primeres tempestes que anuncien el final de l'estiu, arriben les Llampugues al mercat i amb elles un saborós i ampli receptari per...
Ingredients per a 4 persones: 600 grams de llobarro - 2 porros - 100 grams d'ametlles en pols - 1 manat d'espinacs - 30 grams de pinyons -...
A la tardor no pot faltar a la nostra gastronomia “l’esclata-sang”, bolet catalogat com excel·lent al forn, a la brasa o a la graella,...
Teoria i pràctica del “trampó” mallorquí per Climent Picornell Anem, idò, a posar les bases definitives sobre el trampó. El trampó,...
El "Pancuit" és una sopa d'all, és … la nostra sopa d'all. Però a diferència del que passa amb la sopa d'all castellana, de reconeguda...
A Mallorca s’elaboren torrons de forma artesanal i exclusiva, com ara el tambor d’ametlla. El tambor d’ametlla és un torró de consistència...
Amb vista a harmonitzar plats gastronòmics amb vins, el pentacampió d'Espanya de sommeliers, Javier Gila, ens explica quin tipus de vi són...
Els robiols són unes postres típiques de Mallorca de les festes de Nadal i Setmana Santa (Pasqua). Són dolços i s'omplen de brossat,...
El Grupo Fruits Secs va posar en marxa el 2010 la marca comercial Mallorca Fruits, dirigida a defensar els interessos dels més de 3.000...
Deia l'escriptor i gastrònom Manuel Vázquez Montalbán que si existís una bandera que representés a la cuina mediterrània aquesta hauria de...
Ingredients per a 4 persones: • 3 albergínies • 4 prebes verds • 4 prebes vermells • 4 patates mitjanes • 1 kg. domàtigues madures • 4...
El prestigiós cuiner mallorquí Benet Vicens ens rep en el seu restaurant “Bens d’Avall “, un establiment situat en un entorn privilegiat...
Ingredients: 200 grs de bacallà - 2 pomes golden - 2 c/cs olives negres picades - 1 tomàtiga pelada i sense pinyols - lletugues variades -...
Ingredients per a 4 persones: • 2 dl. d’oli d’oliva • 4 alls • 5 cebes petites tendres • 4 tomàtigues pelades i picades (millor si són de...
Per al farcit de peix:- Pa ratllat- Pinyons torrats i picats- Ametlla mallorquina torrada i picada- Julivert picat... - Tomàquets...
El prestigiós cuiner Toni Pinya de Sóller, considerat com un dels referents de la cuina balear, ha preparat per a aquesta edició de Más...
Ingredients per a 6 persones: • 1 quilo de llom de porc • 1 Col arrissada o col llombarda • oli d'oliva • 2 cebes grans • 300 grams de...
La cinquena edició dels Wine Days es va iniciar aquest any (2018) amb una encantadora vetllada al claustre gòtic de Sant Francesc. Wine...
L'Arròs Brut mallorquí és un plat típic de Mallorca, molt demanat per residents i visitants de l'illa, és un arròs caldós i es pren com a...
Ingredients per a 8 persones: • 700 gr. de freixures de xot tallades a daus • 1/2 manat de porros • 1 cabeça d'alls aixafats i pelats • 2...
Ingredients: • 32 gambes grans • 1 cullerada sopera de cebollí picat • ½ poma golden • 2 raïms • sal i oli • 75 grs. formatge maonés curat...
Ingredients: • 100 g. de Sobrassada de Mallorca tallada a daus • 8 fulles de col sense el nervi i tallada a trossos • 8 trossos de rap...
Ingredients per a 4 persones: 1/2 vaso de leche 1/2 vaso de aceite de oliva 1 vaso de azúcar 4 huevos 250gr de harina de trigo 1/2 sobre...
Aquestes panades són típiques de Setmana Santa, aquí a Mallorca i Balears. Les nostres àvies les feien abans dels dies de festa i així...