Ingredients per a 4 persones:
600 grams de llobarro – 2 porros – 100 grams d’ametlles en pols – 1 manat d’espinacs – 30 grams de pinyons – 30 grams de panses – Sal i pebre
Per a la salsa
Pinyons – oli d’oliva de Mallorca
Recepta de Paquita Tomas: Llobarro amb pols d’ametlles, espinacs, panses i pinyons
Preparació
Començar salpebrant el peix, passem per la paella amb una mica d’oli d’oliva (volta i volta).
Arrebossem ara amb l’ametlla picada, i passem al grill del forn uns minuts.
A part saltegem els porros, els espinacs que tindrem tallats i escaldats, la meitat dels pinyons i les panses, deixem confitar uns minuts a foc lent.
D’altra banda daurem la resta dels pinyons.
Ara muntem el plat.
Presentació
Una rodanxa de peix, acompanyem dels espinacs, amb les panses i pinyons ben repartits pel plat.