Skip to content

Tambor d’ametlla

A Mallorca s’elaboren torrons de forma artesanal i exclusiva, com ara el tambor d’ametlla. El tambor d’ametlla és un torró de consistència dura, prim, de color un poc més fosc que la mel.

tambor-ametlla_3

 

 

 

 

Ingredients tambor d’ametlla:

• 1 kg d’ametlles mallorquines, senceres, crues i pelades

• 1 kg de sucre

• 1 llimona sencera

• 5 cullerades soperes d’aigua

• un raig d’oli

 

El tambor d’ametlla

 

Preparació

Aquest torró artesà és molt fàcil de preparar, s’elabora barrejant les ametlles crues i pelades amb el sucre i l’aigua, remenant al foc contínuament fins que el sucre es fon i s’uneix a les ametlles.

La barreja obtinguda s’estén en calent formant una placa de mig centímetre, per aconseguir una superfície més llisa empenyem la massa amb mitja llimona.

Abans que es refredi es talla en trossos.

Torró fluix d’ametlla

 

 

 

 




Denominació d'Origen Binissalem Mallorca
Flor d'Ametler. Flor de Almendro. The fragance of mallorca
Food Tours Mallorca
Can Prunera - Museu Modernista
Club del Ca Rater Mallorquí
Fotos ciclismo / cycling de Xisco Munar
Share This