El restaurant ES PORT, localitzat al port de Valldemossa i especialitzat en peixos i mariscs, ha proporcionat a Más Mallorca aquesta boníssima recepta.
Ingredients per a 4 persones:
• 200 g. de sípia
• 200 g. de calamar
• 100 g. de pop
• 200 g. de rap en trossos petits
• 100 g. de gambes pelades
• 8 musclos
• 150 g. de patates
• 3 sofrits tendres
• 1 Prebe vermell
• 1 Prebe verd
• 1 Fulla de llorer
• 1 Cap d’all
• 1 branqueta de fonoll
• Sal i pebre
Preparació del Frit de peix i marisc
En una cassola de fang afegir un raig d’oli i fregir la sípia, el calamar, els trossos de rap, les gambes pelades i els musclos, amb la fulla de llorer i el fonoll. Salpebrar. Quan estigui llest es retira a una altra cassola més gran.
Afegir més oli a la primera cassola i fer l’all amb els sofrits i els prebes.
Després, s’afegeix al peix. A una paella, es fregeixen les patates tallades a daus petits. S’afegeixen també al peix.
Quan estiguin tots els ingredients, es deixen en el foc uns minuts i es rectifica de sal.