El restaurant ES PORT, localitzat al port de Valldemossa i especialitzat en peixos i mariscs, ha proporcionat a Más Mallorca aquesta boníssima recepta.

 

Ingredients per a 4 persones:

• 200 g. de sípia

• 200 g. de calamar

• 100 g. de pop

• 200 g. de rap en trossos petits

• 100 g. de gambes pelades

• 8 musclos

• 150 g. de patates

• 3 sofrits tendres

• 1 Prebe vermell

• 1 Prebe verd

• 1 Fulla de llorer

• 1 Cap  d’all

• 1 branqueta de fonoll

• Sal i pebre

 

Preparació

En una cassola de fang afegir un raig d’oli i fregir la sípia, el calamar, els trossos de rap, les gambes pelades i els  musclos, amb la fulla de llorer i el fonoll. Salpebrar. Quan estigui llest es retira a una altra cassola més gran.

Afegir més oli a la primera cassola i fer l’all amb els sofrits i els prebes. Després, s’afegeix al peix. A una paella, es fregeixen les patates tallades a daus petits. S’afegeixen també al peix. Quan estiguin tots els ingredients, es deixen en el foc uns minuts i es rectifica de sal.