Ingredients per a 4 persones:
• 3 ud. albergínia • 4 ud. prebe verd • 4 ud. prebe vermell • 4 ud. patata mitjana • 1 kg. domàtigues madures • 4 dents d’all • 3 dl. oli d’oliva • sal
Preparació
Tallar les albergínies, salar-les i deixar-les a un colador per espai d’una hora.
Rentar els prebes, llevar les llavors i tallar-los en trossos.
Pelar les domàtigues i els alls i picar-los finament i per separat.
Pelar les patates, tallar-les rodones, gruixudes i rentar-les.
Cocció
Fregir les patates, salar-les i col·locar-les en un coci.
Fregir les albergínies, colar-les i col·locar-les sobre les patates.
Fregir a foc lent els prebes, colar i col·locar-los sobre les albergínies.
Salar al gust.
Per a la salsa
Escalfar una mica d’oli i daurar l’all sense que es cremi, quan estigui en el seu punt, afegir la domàtiga.
Deixar reduir fins a obtenir una salsa espessa, passar pel xinès (colador cònic) i cobrir les verdures amb ella.
Bon Profit!!