Category: Cicloturisme

Ruta Palma – Lloret de Vistalegre

Cicloruta: Palma – Sta. María – Alaró – Tofla – Lloseta – Binissalem – Biniagual – Sencelles Ca’s Canar – Ruberts – Lloret – Pina – Algaida – Llucmajor – S’Aranjassa – C’an Pastilla – Palma.

Ruta Llucmajor, Santanyí

En aquesta ruta Llucmajor, Santanyí, visitarem diverses platges i cales de Mallorca situades al sud-est insular, pertanyents als termes municipals de Campos, Llucmajor o Santanyí.
En qualsevol d’elles, i moltes altres de la zona, podrem gaudir d’un bany a les seves cristal·lines aigües.

Ruta per les Cales de Santanyí

Distància aproximada: 40 km. Durada aproximada: 4 hores. Sortida i arribada Santanyí. Tipus de bicicleta: Carretera, híbrida, MTB. Si és de passeig, és recomanable que no sigui molt pesada pels trams d’escales o passos a peu on caldrà empènyer.

Cicloturisme a Mallorca: Entrenant al voltant de Palma

Més que una ruta cicloturista pròpiament dita, avui presentarem una opció d’entrenament progressiu en pujades, augmentant la dificultat i duresa de les mateixes, així com la longitud de la ruta. La descripció turística i punts d’interès podeu trobar-los en altres rutes ja publicades anteriorment en aquesta revista.

Mallorca 312

Es celebrà el 2010 per primera vegada, però va néixer amb vocació d’esdevenir en punt de referència ineludible per als aficionats a la pràctica del ciclisme. Amb 312 quilòmetres, la prova cicloturística Mallorca 312 és la de major recorregut de totes que es celebren a Espanya.

Cicloturisme a Mallorca: Platja de Palma

Palma – Platja de Palma – Cap Blanc – S’Estanyol – Sa Ràpita – Camí de Sa Sorda – Llucmajor – Camí de Sa Torre – Platja de Palma – Palma. 
Km:  102 – Dificultat:   Baixa – Temps aprox.: 4:30 h.

Loading

Pin It on Pinterest