Category: Cicloturisme

Ruta per les Cales de Santanyí

Distància aproximada: 40 km. Durada aproximada: 4 hores. Sortida i arribada Santanyí. Tipus de bicicleta: Carretera, híbrida, MTB. Si és de passeig, és recomanable que no sigui molt pesada pels trams d’escales o passos a peu on caldrà empènyer.

Cicloturisme a Mallorca: Entrenant al voltant de Palma

Més que una ruta cicloturista pròpiament dita, avui presentarem una opció d’entrenament progressiu en pujades, augmentant la dificultat i duresa de les mateixes, així com la longitud de la ruta. La descripció turística i punts d’interès podeu trobar-los en altres rutes ja publicades anteriorment en aquesta revista.

Mallorca 312

Es celebra a 2010 per primera vegada, però neix amb vocació d’esdevenir en punt de referència ineludible per als aficionats a la pràctica del ciclisme. Amb 312 quilòmetres, la prova cicloturística Mallorca 312 serà la de major recorregut de totes que es celebren a Espanya.

Cicloturisme a Mallorca: Andratx

Palma – Coll dels Tords – Calvià – Es Capdellà – Graó de Capdellà – Andratx – Port d’Andratx – Peguera – Es Capdellà – Calvià – Coll dels Tords. 
Km: 72,765 – Dificultat: Mitja – Temps aprox.: 4 h.

Cicloturisme a Mallorca: Puig Major

Palma – Coll de Sóller – Sóller – Puig Major (Túnel Monnaber) – Cima Puig Major – Escorca – Coll de Sa Bataia – Lluc – Coll de Sa Bataia – Caimari – Selva – Inca – Binissalem – Consell – Sta. María – Pont d’Inca – Camí de Cabana – Camí dels Reis – Palma.
Km:  114,811 – Dificultat: Alta – Temps aprox.: 6 h.

Loading

Pin It on Pinterest