Mallorca 312Es celebrà el 2010 per primera vegada, però va néixer amb vocació d’esdevenir en punt de referència ineludible per als aficionats a la pràctica del ciclisme. Amb 312 quilòmetres, la prova cicloturística Mallorca 312 és la de major recorregut de totes que es celebren a Espanya.

 

Mallorca 312

 

Constitueix una fita en el calendari que reforça la de per si creixent afició a aquest esport a l’illa, durant tot l’any escenari immillorable per les seves excel·lents condicions de clima, naturalesa i carreteres.

 

Per als participants d’equips ciclistes professionals que cada any es desplacen a aquest racó de la Mediterrània a preparar les temporades, la Mallorca 312 és sens dubte una experiència única. El recorregut de la prova segueix el perímetre de l’illa, combinant el trànsit per llocs coneguts amb altres escenaris menys populars però carregats de bellesa natural.

Mallorca 312

Mallorca 312Són en total un viatge de 14 hores per conèixer al ritme dels pedals llocs tan emblemàtics com Platges de Muro, Alcúdia, la Serra de Tramuntana o Andratx, el Passeig Marítim de Palma, Porto Cristo o Artà. Aquests són només alguns punts de pas del nodrit grup ciclista, que es preveu que estigui compost per més de 500 participants. La prova comença a les 7 del matí del 5 de juny i mantindrà el control d’arribades obert fins a les vuit del vespre.
 
Amb l’objectiu d’obrir la participació, els ciclistes de mig fons tenen a la seva disposició un recorregut alternatiu de 167 quilòmetres. La sortida i l’arribada es realitzen en el mateix lloc que la Mallorca 312, però en aquest cas el traçat recorre la part nord-oest de l’illa.

La Mallorca 312 s’acompanya d’activitats de lleure complementàries destinades a ciclistes i acompanyants. L’objectiu, en definitiva, és posar a disposició dels amants de la bicicleta una nova activitat que combini oci, esport i diversió en el marc incomparable de Mallorca. 28/05/2015

Inscripció i + info: http://mallorca312.com

Mallorca 312