Más Mallorca, la primera revista a Mallorca de lleure, cultura i medi ambient en anglès, alemany, rus, català i castellà, es dirigeix a un públic familiar interessat en conèixer l’Illa de manera experiencial i conscient.

La revista “Más Mallorca” va sorgir al 2006 a causa de la falta de mitjans accessibles que donessin a conèixer els valors que ofereix la nostra illa sense centrar-se únicament al “sol i platja”, donant a conèixer en profunditat l’illa de Mallorca mitjançant alternatives que permetin descobrir el valor mediambiental, paisatgístic i cultural que amaga aquesta terra.

A Más Mallorca estem estretament compromesos en la difusió d’aquests valors i en la necessitat de defensar aquest territori nostre, únic i diferent, i aquest és l’esperit que va guiar la posada en marxa de la revista l’any 2006. Les platges i la bondat del clima van atreure als nostres primers visitants a principis del segle XX, quan l’illa era un destí d’hivern. Després dels anys del boom turístic, en què es va potenciar el turisme de sol i platja, avui el sector ha evolucionat gràcies a la demanda d’un visitant més exigent i informat que se sent atret per factors com el paisatge, la gastronomia, el senderisme, el cicloturisme, els esports nàutics, la història o qualsevol altre aspecte englobat sota l’ampli paraigües de la cultura. En aquesta línia s’inscriu Más Mallorca, que pretén ser una completa guia que serveixi a turistes i residents per a conèixer l’illa a través de punts de vista diferents dels que sovint apareixen en els itineraris turístics convencionals. Mes a mes baixem al terreny del detall per a oferir-li una imatge ampliada i sovint inèdita de la nostra forma de vida: festes patronals, tradicions, costums i ritus ancestrals, indumentària, personatges i llocs històrics, flora i fauna, excursions, gastronomia, artesania… Aquest és el repte que ens orienta i des d’aquí convidem el lector identificat amb aquests valors a que gaudeixi al màxim de les pàgines de la nostra revista, que no conformen una altra cosa que la nostra identitat.

Más Mallorca és una associació totalment independent sense ànim lucratiu i no pertany a cap altre mitjà de comunicació, partit polític o institució alguna.


 

EQUIP:

jaume-estevez
Jaume Estévez

Director / Cofundador

info@masmallorca.es


Vicky-Sintes
Maria Victoria Sintes

Diseño gráfico & desarrollo multimedia / Cofundadora

maria@masmallorca.es


Marga-Alberti
Marga Albertí

Jefa redacción

redaccion@masmallorca.es


Marina-del-olmo-masmallorca
Marina del Olmo

Redacción


redaccion@masmallorca.esUse-Sintes
Use Sintes

Sección Ocio y eventos

use@masmallorca.es


Sinto-Sanz
Sinto Sanz

Sección Cicloturismo

sinto@masmallorca.es


xisco-munar
Xisco Munar

Fotos Cicloturismo

xisco@masmallorca.es


HAN COL·LABORAT:

Judith Kraus, Rachel Spencer, Climent Picornell, Paquita Tomás, Koldo Royo, Benet Vicens, Toni Pinya, Francisca Adrover, Salustiano S. Medina, Isabel Cerdà, Lluis Parpal, Jordi Muntaner, Conselleria de Medi Ambient, Jorge Lorenzo, Arturo Sintes, Toni A. Grimalt, Stefan Lawrence, Jose Manuel Sayago, Toni Muñoz, Toni Vidal, Guiem Mulet, Miquel Julià, Cati Font, Tomeu Carrió, Mateu Reus, Joan Oller, Sebastià Solivellas, Marcos Molina (Fotos Serra de Tramuntana), Jaume Croix, Jaume Ferrà, Mario Silió, Xisco Giménez, Marta Terrasa, Francisca Llabrés, Biel Massot i Muntaner, Sebastià Torrens, S. Pinya, Carme Hermoso Capllonch, Maria Francisca Ambrós, Josef Kiffmeyer, Toni Bosch, Pere Vicens, Xisco Lladó, Antoni Motoso, Carlos Pons, José Quiles, Mabel Domingo, Joana Cerdà, Mireia Luar, Violeta Manzanares, Elke Schulze, Andreu Morell, Pedro Aguiló, Toni Salas, Kally, Miquel Salas, Antonia Tomàs, Margalida Bover, Alfonso Castillo, Cati Rotger, Daniel Nabil, Sergi Torné Viudas, R. Blanco.

Herbari Virtual, Jardin Mundani, Museu Balear de Ciències Naturals, C.O.F.I.B, COBIB, GOB, Àrea de Botànica U.I.B., Associació del Ca Mè Mallorquí, Consell de Mallorca, Ajuntament de Sa Pobla, Ajuntament de Calvià, Foment del Turisme de Mallorca, Fundació Ben Jakober, GEB, Es Xaragall, Grup excursionista ”Mitja Horeta Tres Quarts”, Escull Aventura, Museu Arqueològic de Son Fornés, JGS 2006, www.afalgaida.org, www.centaurosdelmar.com, www.palimpalem.com, Xmtb.es, Benjamí Villoslada, Aina Bestard, Pablo Fernandez Pero, Laura Duque, Toni Mas, Cati Cobas, Joana Pol, Guiem Ribot (ea6abn), Celia Bauza, Margarita Sebastia, Virginia Crucera, Javier Moranta, Ana Rubio.Reserva el teu espai a ‘Más Mallorca’

 
©2016 +MALLORCA
Carrer Melià 44 – 07620 Llucmajor, Mallorca – Spain   
0034 971 669 551 
info@masmallorca.es  www.masmallorca.es
 
Depòsit legal: P.M. 3158/2006