Category: Esport i Oci

Els 5 millors llocs per a bussejar a Mallorca

No hi ha moltes destinacions de busseig a Europa en els quals es pugui gaudir d’un aigua càlida, cristal·lina i d’una gran quantitat de coves i cales. Per tant, si vols bussejar en coves a Europa la teva millor opció és Mallorca.

Cicloturisme a Mallorca

Una visita a Mallorca no només ens ofereix la possibilitat de gaudir del seu deliciós clima, de temperatures càlides durant tot l’any; els seus petits pobles d’interior, on conflueixen la natura, la cultura i una rica gastronomia, o els seus prop de 365 platges de sorra blanca, finíssima, i aigües temperades i cristal·lines.

Escalada a Mallorca

Aquest és potser un dels esports més sorprenents en la illa pel que tots els dies és practicat per un gran nombre d’addictes a l’escalada. Mallorca és un dels millors llocs per a la pràctica de tot tipus d’escalada.

Bussejar a Mallorca

Con sus numerosas bahías y grutas submarinas, la isla ofrece magníficos parajes submarinos, así como lugares con restos arqueológicos, ideales tanto para debutantes como para los más iniciados.
Las escuelas de buceo son numerosas y la barrera de los idiomas no es ningún problema.
El punto importante que hace que la isla sea un buen lugar para practicar este deporte es que la limpieza del agua es tal que se puede bucear incluso apnea o simplemente con un tubo.
Así que este es el modo más simple y económico de descubrir la maravillosa vida submarina de este bonito archipiélago.
Escapar a un mundo diferente. El buceo te lleva a un mundo diferente con nuevos colores, formas, texturas y criaturas.
Conviértete en buceador y escapa a un lugar apacible para renovar tu energía y despertar tus sentidos.
Explorar nuevos lugares. El buceo te permite explorar el mundo subacuático, desde históricos barcos hundidos y antiguos arrecifes hasta los misterios de una presa de la zona. Conviértete en buceador y explora lo que te has estado perdiendo.
Experimentar una conexión con la naturaleza; una sensación de libertad, y una transformación. El buceo te conecta con la naturaleza. Te sumerge en nuevas sensaciones y experiencias. Transforma tu percepción de la vida para siempre. Conviértete en buceador y transfórmate.
Amb les seves nombroses badies i coves submarines, l’illa de Mallorca ofereix magnífics paratges submarins, així com llocs amb restes arqueològics, ideals tant per a debutants com per als més iniciats. Les escoles de bussejo són nombroses i la barrera dels idiomes no és cap problema. 

Flysurf/Kitesurf a Mallorca

Arena fina, aigües transparents i notar el vent a la cara. Assegut davant de la mar, un estel al teu costat, la taula a l’altra i tota una sessió per endavant…
 

Golf a Mallorca

Un altre esport cada cop més arrelat a les illes és el golf. Les Illes Balears constitueixen un autèntic paradís per als amants d’aquest esport; l’aposta per atraure un turisme d’hivern que vol exercitar-se en “l’esport verd” ha fet que proliferin els clubs de golf.

Hípica i equitació a Mallorca

Li oferim l’esport perfecte perquè vostè i els seus passin unes agradables vacances. Esport i naturalesa, una combinació que li permetrà descobrir els tresors que fan de la nostra terra un lloc relaxant i diferent.

Barranquisme a Mallorca

Poca gent que visita Mallorca s’imagina fins a quin punt pot sorprendre aquesta illa en racons màgics d’aigua engorjada o salts magestuosos. Fer barranquisme a Mallorca és recórrer els racons més naturals, intactes i abruptes d’aquesta terra.

Loading