Barranquisme a MallorcaPoca gent que visita Mallorca s’imagina fins a quin punt pot sorprendre aquesta illa en racons màgics d’aigua engorjada o salts magestuosos. Fer barranquisme a Mallorca és recórrer els racons més naturals, intactes i abruptes d’aquesta terra.

Barranquisme a Mallorca

La geologia de la Serra de Tramuntana ha donat lloc a la possibilitat de que a dia d’avui noltros poguem gaudir d’aquest esport. T’oferim la possibilitat de seguir el camí de l’aigua a través de la Serra realitzar-ne els recorreguts més interessants.

A l’Illa de Mallorca es troben combinats tots els tipus de torrents i de tots els nivells des dels d’iniciació fins els més tècnics, els que tenen bots curts però continuats i els que presenten grans bots, els que estàn engorjats entre grans parets de més de 200 metres i els que són mes oberts, però, tots dins un entorn natural únic.

Barranquisme a Mallorca

En aquestes condicions d’humitat i de frescor han sobreviscut al pas del temps plantes endèmiques i una fauna única, molts d’ells presenten una població de Ferreret -Alytes muletesis-, únic vertebrat mallorquí que no es va extingir amb l’arribada de l’home, aproximadament farà uns 6.000 anys, així doncs, cal respectar els habitants per excel·lència de les seves fredes aigües.

Excursió: Barranquisme a Mallorca

Barranquisme a Mallorca