Golf-en-Mallorca-1Un altre esport cada cop més arrelat a les illes és el golf. Les Illes Balears constitueixen un autèntic paradís per als amants d’aquest esport; l’aposta per atraure un turisme d’hivern que vol exercitar-se en “l’esport verd” ha fet que proliferin els clubs de golf.

 

Actualment hi ha vit-i-cinc clubs d’alt nivell dels quals vint-i-dos estan a Mallorca, dos a Eivissa i un a Menorca, els quals ja són més que suficients per cobrir aquest tipus d’oferta a les nostres illes.

Mallorca està convertint-se en el punt de migració per a aquells jugadors de golf del nord d’Europa que no poden jugar en els seus respectius països durant els mesos d’Octubre fins a Abril, per estar els seus camps de golf i locals tancats a causa del mal temps. Amb Palma a 2 hores d’avió, aproximadament, i la xarxa de comunicacions per carretera de la illa, faciliten l’accés a aquest esport tan apreciat pels seus practicants.

Golf-a-Mallorca-2


El clima

Durant els mesos de setembre a octubre i de gener a maig, el clima típic mediterrani és agradable, gaudint fins i tot d’alguns dies primaverals. El que converteixen a Mallorca en un lloc ideal per a la pràctica del golf.

Clubs de golf

Mallorca conta amb més d’una quinzena de clubs d’alt nivell, la majoria amb 18 forats, entre els quals destaquem: Vall d’Or Golf, Real Golf de Bendinat, Golf Santa Ponça, Son Vida Golf, etc.

Golf a Mallorca


Campionats

Proliferen de cada any més els ja tradicionals trofeus o campionats internacionals de Golf, com el Mallorca Classic de Golf, que serveixen d’immillorable reclam publicitari per als milers de golfistes que potencialment estan disposats a viatjar fins a Mallorca per a jugar al seu esport favorit.


Comunicacions

La illa per la seva condició turística està molt bén connectada per avió amb les principals capitals europees, oscil·lant entre 2 i 3 hores el temps necessari per a recórrer el trajecte entre qualsevol punt de Europa central i Mallorca. Finalment, l’oferta turística de Mallorca és immillorable, podent trobar el visitant l’establiment hoteler que més s’ajusti a les seves possibilitats econòmiques. A més, en alguns establiments hotelers ofereixen una atenció especial al golfista que consisteix en descomptes en clubs de Golf, descomptes en lloguers de cotxes etc….

Golf a Mallorca