Flysurf/Kitesurf a MallorcaArena fina, aigües transparents i notar el vent a la cara. Assegut davant de la mar, un estel al teu costat, la taula a l’altra i tota una sessió per endavant…

 

 Flysurf-en-Mallorca-2

 

Ja no cal viatjar fins Hawaii ni recórrer cap ruta 66 per poder gaudir del flysurf en un paratge idealitzat. Mallorca ofereix a tots els amants de la mar i l’adrenalina les millors condicions per poder practicar aquest nou esport extrem.

 

Bojos ingràvids

Potser són els esquitxos salats, la velocitat al planejar sobre l’aigua, la sensació d’ingravidesa dels trucs impossibles o la facilitat per aprendre a navegar. No se sap. El que està clar és que el flysurf o kitesurf és un esport que cada dia aglutina a nous seguidors. Turistes o illencs, cada vegada són més els qui es guien per un ritme de vida marcat per la previsió meteorològica.

Flysurf/Kitesurf a Mallorca

T’advertim que un cop ho hagis provat no ho podràs deixar, l’adrenalina és altament adictiva. La tensió als músculs, el sol, la concentració, les muntanyes al fons, l’esperit de superació, la ingravidesa. O el que és el mateix; quan un esport és converteix en un estil de vida.

 

Consells pràctics

Si mai no has fet flysurf, primer de tot hauràs de fer un curs per aprendre a manejar l’estel i la taula. Trobaràs monitors de kite repartits per platges com el Barcarès, a Pollença. O pots anar directament a les tendes especialitzades a demanar informació, com Bellini (Ca’n Pastilla / Port de Pollença) o Pipeline (Platja de Palma). Els cursos inclouen tot el material que necessitaràs per navegar: arnès, estel i taula.

Recorda que tots els esports que depenen de les condicions meteorològiques són perillosos. Si tens algun dubte demana sempre consell a algú més experimentat de la platja i mai naveguis sol!

Les millors platges per navegar són el Barcarès i Ca’n Pastilla. Són platges amb zones delimitades per navegar, amb espai d’arena per muntar l’estel i que funcionen molt bé amb els vents tèrmics o embats d’estiu. Vent constant, temperatures agradables i un paisatge espectacular per a que l’observis des de la mar.

Flysurf/Kitesurf a Mallorca