5-mejores-lugares-buceo-mallorca-divingNo hi ha moltes destinacions de busseig a Europa en els quals es pugui gaudir d’un aigua càlida, cristal·lina i d’una gran quantitat de coves i cales. Per tant, si vols bussejar en coves a Europa la teva millor opció és Mallorca.

   Els 5 millors llocs per a bussejar a Mallorca

El primer és el primer. Mallorca té al voltant de 70 llocs de busseig per a tots els nivells. No obstant això, si no tens molt temps i simplement desitges provar uns pocs, aquí està la llista dels millors 5 llocs per bussejar a Mallorca:

1. Sa Madonna
Aquest lloc de busseig compta amb una gran cova amb borses d’aire en el seu interior. A més, a l’entrada de la cova podràs veure una impressionant estàtua de la Mare de Déu col·locada allà per un pescador.
La profunditat màxima és de 25 metres i se situa prop de Cap de Llamp.

2. Isla del Sec
Illa del Sec és un lloc de busseig format per 2 naufragis, un de 18 i l’altre de 25 metres de llarg. Tots dos naufragis han creat un escull artificial, per tant, durant la teva immersió, podràs trobar una gran quantitat i varietat de vida marina.
La profunditat màxima és de 30 metres i se situa just en El Sec.

3. Llebeig (Cabrera)
Peixos grans? Aquest lloc de busseig és també conegut com el “paradís dels meros”. Aquesta immersió té una de les millors condicions de visibilitat a la illa. Si tens sort, un mero anomenat Bernard t’estarà esperant i fins i tot et permetrà que us feu una foto junts.
El lloc de busseig es troba a 30 metres de profunditat i està situat al costat del port de Cabrera al Parc Nacional de Cabrera.

4. Sa Cova de la Santa
Si t’agrada bussejar per túnels submarins aquest és la teva destinació de busseig. En general, tindràs dos llocs de busseig al mateix temps: “Casa de la Santa” amb un increïble camp de roques i el “Formatge Suís” amb una estructura de túnels interconnectats a explorar.
Aquí la profunditat màxima és de 23 metres i el lloc de busseig està situat entre Alcúdia i Port de Pollença.

5. Es Faralló, més conegut com “El Gran Formatge”
Aquest lloc de busseig també compta amb molts túnels, no obstant això, el Gran Formatge és una illa de roca real perforada amb forats i túnels i les seves cales tenen el millor joc de llum de Mallorca.

La profunditat màxima és de 30 metres i aquest lloc de busseig es troba a Cala Ratjada.

5-mejores-lugares-buceo-mallorca-diving-1

5-mejores-lugares-buceo-mallorca-diving-3

5-mejores-lugares-buceo-mallorca-diving-posidonia