Aigua Font Major, l’aigua mineral natural de la Serra de Tramuntana, ha estat premiada amb tres estrelles d’or en l’última edició dels Superior Taste Award.

El certamen anual que organitza l’International Taste Institute i que està considerat com les estrelles Michelin dels productes alimentaris.

Lluny de tota agressió urbana i industrial, l’aigua de Font Major neix espontàniament en plena Serra de Tramuntana, i es filtra de manera natural a través de les roques, enriquint-se amb les sals i els oligoelements propis de l’subsòl de tan únic enclavament.

El seu origen natural privilegiat fa de Font Major una aigua fresca i pura, amb un sabor i una composició mineral especialment equilibrada. Per això, Font Major ha obtingut el màxim reconeixement concedit per aquest prestigiós organisme gastronòmic internacional, que reuneix alguns dels millors xefs i sommeliers de el món.

Sobre l’International Taste Institute fundat el 2005 a Brussel·les, l’International Taste Institute analitza i avalua el sabor dels aliments i begudes de tot el món.

Al llarg dels anys, més de 16.000 productes han estat certificats pel jurat de l’Taste Institute, compost per 200 xefs i sommeliers reconeguts i pertanyents a 15 associacions i organitzacions culinàries i de sumilleria europees.

L’International Taste Institute realitza avaluacions sensorials objectives anuals: el seu jurat segueix una rigorosa metodologia de tast a cegues en la qual les mostres de productes es anonimitzen per evitar qualsevol biaix en la puntuació. A més de la puntuació dels diversos criteris organolèptics analitzats, el jurat proporciona comentaris detallats i suggeriments per a una millora del producte, respostes a preguntes o dubtes dels productors sobre els seus productes i suggeriments de maridatge.

Aigua Font Major de la Serra de Tramuntana, Mallorca