luis-salom-joan-perello-mallorcaLuis Salom 39
Luis Salom va néixer a Mallorca el 7 d’agost de 1991, es va estrenar en el Campionat del Món de 125cc l’any 2009.

luis-salom-joan-perello-mallorca-1

 

 

 

Va començar en el mundial amb l’equip Jack & Jones WRB, disputant dotze Grans Premis i puntuant en cinc ocasions, amb una sisena posició a Donington Park com a millor resultat del pilot de Mallorca.

 

luis-salom-joan-perello-mallorca-2

L’any 2010 i després d’un mal inici de temporada a lloms d’una Lambretta, el pilot mallorquí va participar en totes les carreres del mundial, obtenint amb Aprilia la cinquena posició en el Gran Premi d’Estoril, Portugal.

En l’actualitat Salom comença el mundial amb grans objectius, a mans de l’equip holandès RW Racing GP i de nou amb Aprilia, espera estar en el més alt del podi.

 

luis-salom-joan-perello-mallorca-3 

Joan Perelló 36

Joan Perelló va néixer el 6 d’octubre de 1993 a Palma, Mallorca. No va ser fins l’any 2006 que Perelló comença la seva carrera esportiva, a l’edat de 12 anys, participant en la Copa Cuna de Campeones Bancaja.

luis-salom-joan-perello-mallorca-4Després de participar en diversos campionats i obtenir diverses victòries, s’estrena internacionalment aconseguint una tercera posició en el Campionat d’Europa de Velocitat el 2009, participant aquest mateix any com a convidat en l’última prova del mundial de Motociclisme. A l’any següent va tenir l’oportunitat de córrer en 5 ocasions com a convidat al costat dels millors pilots del món de 125c.c.

Aquest any 2011 Perelló s’estrena com a pilot oficial de la categoria de 125c.c, podent participar, amb una Aprilia RSW125GP, des de la primera cursa en el Campionat del Món de MotoGP de la categoria de 125. Després dels seus primers entrenaments amb el seu equip, el Team Matteoni Racing, les bones sensacions i el bé que se sent sobre de la moto, auguren una temporada plena d’èxits.

luis-salom-joan-perello-mallorca-5

luis-salom-joan-perello-mallorca-7