Museu Modernista Can Prunera continua amb el seu calendari d’exposicions, per a enguany són diverses les mostres que es tenen programades.

Iniciem l’any en Museu Can Prunera amb les escultures de l’artista catalana Patricia Riveras i la mostra “Llum i Ombres. 2015 – 2016 “que s’han pogut visitar fins al dia 5 de març. Posteriorment, té lloc la col·lectiva “Paisatges clàssics a Mallorca” una exposició on es podrà gaudir d’una vintena d’obres on la Serra de Tramuntana, la costa nord de Mallorca, el mar o els pobles d’interior de la illa són els protagonistes.

La mostra amb quadres dels grans mestres de la pintura mallorquina com Antoni Gelabert Massot, Antoni Ribas Oliver, Bartomeu Ferrà, Llorenç Cerdà o els internacionals Aligi Sassu, Thomas Harris o John Ulbritch, entre d’altres, es podrà visitar fins al mes d’agost, que serà quan donarem pas a la sisena edició de “Fills de la Serra” amb l’obra d’Eva Kircz.

Museu Modernista Can Prunera, cultura Mallorca

Cal dir que entre “Paisatges” i “fills de la serra” hi ha lloc per al IV Certamen Femení d’Instal·lació Artística, un certamen dirigit a dones artistes i que coincidint amb el Dia Internacional de la Dona en el mes de març es va presentar l’obra guanyadora d’aquest any, Vitralls Líquids, d’Esther Pizarro al Museu Modernista Can Prunera.

I no com a cloenda però sí com una gran aposta, al mes de maig i durant les Fires i Festes de Sóller s’inaugurà l’exposició “Miró i Picasso: Història d’una amistat”, una col·lecció de cartes personals, fotografies i obres de tots dos genis de l’art del segle XX.

Museo Modernista Can Prunera, cultura Mallorca