Jorge LorenzoEntrevista a Jorge Lorenzo – Circuit de Catalunya

Revista Más Mallorca va estar al “Gran Premi Cinzano de Catalunya”, entrevistem el nostre pilot mallorquí Jorge Lorenzo, a més d’estar amb tots els pilots de les tres cilindrades.

Jorge Lorenzo

 

Ha estat un Gran Premi històric, per la disputa apassionant a la cursa entre Rossi i Lorenzo.

Lorenzo: “He perdut a casa davant del millor de la història”

Rossi: “Lorenzo és molt difícil de batre, feia molt temps que no em divertia tant”

 

Darrere de les càmeres, els pilots són persones com altres, durant tot el Gran Premi “viuen” al circuit, se’n passegen tranquil·lament pel “paddok”, mengen, dormen… és molt fàcil parlar amb ells, encara tenint la presió de l’esdeveniment amb horaris ajustats, entrenaments, proves calificatories, sempre tenen un buit per fer-te atenció.

Ara que tenim un mallorquí en el més alt del motociclisme mundial, creus que en un futur els mallorquins podrem gaudir d’una prova del mundial de MotoGP a Mallorca o tenir un lloc en condicions per practicar aquest esport?
Ho veig molt complicat perquè ja hi ha tres proves espanyoles al calendari, però res no és impossible. Si hi ha interès i ganes, tot es pot aconseguir en aquesta vida.

Valentino Rossi

 

Hem comprovat que ja sigui Derbi, Aprilia o Yamaha, qualsevol moto que passa per les teves mans la converteixes en la número 1, pot ser que en un futur et vegem amb una Ducati?
De moment sóc pilot de Yamaha i he de concentrar-me a donar-lo tot per ella.  Em va donar l’oportunitat de pujar a MotoGP i a més en el millor equip possible. Òbviament, en el futur un no sap on pot acabar.

Hem coincidit amb tu diverses vegades, sempre ens has rebut amb un gran somriure i a la nostra opinió de tu a tu. Sabem que sempre dius el que penses i que de vegades això no agrada als pilots o als aficionats, què diries als que tenen una idea equivocada teva?

Crec que he canviat bastant, he tractat per millorar, però de vegades la gent es queda amb la primera impressió, que és lògic. La gent el que ha de veure és a l’esportista, perquè al final un se n’aficiona a les motos pel que veu a la pista, això és el realment important.

Per últim un parell de preguntes relacionades amb la nostra Mallorca, quin lloc de Mallorca t’agrada especialment i recomanaries visitar als lectors de Más Mallorca?
Qualsevol platja, des d’Es Trenc fins a alguna cala per Sóller.
 
Quina recepta típica mallorquina recomanaries degustar als visitants de Mallorca?
M’agrada molt tant l’ensaïmada com la sobrassada, també plats com el frit mallorquí però intent evitar-los perquè no és convenient a la dieta d’un esportista. Intent menjar el més sa que puc.
 

Valentino Rossi i Jorge Lorenzo