Balearic Yacht Show, esdeveniment híbrid líder del sector nàutic a la Mediterrània, que entre el 3 i el 6 de juny connectarà a milers de professionals de tot el món.

La segona edició de la Balearic Yacht Show, que es durà a terme de el 3 a el 6 de juny de 2021, coincidint i col·laborant amb la fira presencial del sector, la Palma International Boat Show, reunirà mig centenar de professionals de sector nàutic que oferiran la seva experiència i visió sobre les últimes novetats del sector i donaran a conèixer cap a on navega la nàutica a la Mediterrània.

Quatre dies de conferències i taules rodones obertes a tots els assistents de la fira, previ registre gratuït a la web de la BYS. El programa ja està disponible i es pot consultar a https://balearicyachtshow.org/

En aquesta segona edició de la BYS, destaquen les conferències a càrrec de personalitats de el sector com Martin Redmayne o Ralph Dazert, entre d’altres professionals de la indústria, que desenvolupen un treball pràcticament 360º, des de la part financera fins als serveis de destinació. A continuació, detallem una selecció dels esdeveniments internacionals programats, per temàtiques:

Indústria nàutica
Aquests esdeveniments destaquen per la cobertura en la varietat de serveis que s’ofereixen a les Illes Balears per a armadors, professionals del sector i capitans. Una important selecció d’experts marins qualificats debatrà sobre la situació actual de la indústria nàutica:

  • 3 de juny, 12:00h: Per què fer el Refit a Balears?
  • 3 de juny, 16:00h: Taxes internacionals i temes legals a Balears
  • Balears, destí nàutic

Les Illes Balears i la Mediterrània en el seu conjunt ofereixen una experiència nàutica completa per a visitants i professionals del sector. Balears se situa com un dels principals destins nàutics del món. Aquests esdeveniments tenen com a objectiu valorar què és el que atrau milers de iots a les costes de les nostres illes i de què poden gaudir a la seva arribada en termes d’oci, serveis i instal·lacions portuàries. Alguns dels temes que es tractaran són:

  • 3 de juny, 10: 00h El futur de la Mediterrània: superiots el 2030
  • 4 de juny, 14: 00h Creuers a les Balears
  • 4 de juny, 15: 00h Illes Balears: una destinació nàutic de primera

Esdeveniments socials
El sector nàutic a les Balears destaca també per la vida que es genera al voltant del mateix, des d’aspectes socials a bord de les embarcacions entre la tripulació i capitans, com l’oferta d’oci que els ports de destinació ofereixen. Amb l’objectiu d’amenitzar aquests dies de fira, la Balearic Yacht Show organitza diversos networking socials com:

  • 3 de juny, 15: 00h Dinar Networking Balearic Yacht Show
  • 4 de juny, 16: 00h Capitans i gerents de clubs

Sostenibilitat
Compromesos amb els valors que la nàutica representa i amb la finalitat d’instaurar en totes les nostres pràctiques, s’organitzen diferents trobades virtuals amb professionals i empreses del sector que treballen àrduament per ser més sostenibles i promoure una major conscienciació en matèria mediambiental.

3 de juny, 11: 00h RSC en el sector nàutic, esdeveniment patrocinat per BWA

Tots els interessats ja poden registrar-se a la BYS per participar en les conferències, visitar els expositors virtuals, organitzar trobades amb empreses d’interès i ampliar contactes amb els principals professionals de la indústria. Gràcies al format en línia en què es desenvolupa la Balearic Yacht Show ofereix un abast internacional sense necessitat de desplaçar-se.