El mercat de Sant Magí de Palma

Al cor del barri de Santa Catalina, a la ciutat de Palma, el vianant pot arribar, donant un entretingut passeig, a un petit, però acollidor mercadet situat al costat de la Parròquia de la Immaculada Concepció.

 

El mercat de Sant Magí de Palma

 

En arribar, es trobarà amb una plaça plena de vida gràcies a aquest mercat, que es realitza el primer diumenge de cada mes i que recull una desena de llocs amb una àmplia varietat de productes.

 

Entre els diferents productes que ofereixen els venedors del mercat de Sant Magí es troben articles mallorquins com la cervesa artesanal Broll, els refrescos Pep Lemon, la sobrassada mallorquina, etc.

En canvi, altres llocs presenten al client objectes d’elaboració pròpia, fets a mà i conseqüentment, únics. Molts d’aquests, decorats amb la característica tela de “llengües” o amb cèlebres frases motivadores, tant de moda avui en dia.

 

 

El mercat de Sant Magí de Palma
Fins i tot es troba un petit forat per a la solidaritat. En aquest mercat trobaran dues taules solidàries: la Fundació s’Olivar i la fundació solidària DARE Home.

El mercat de Sant Magí de Palma

 

En el corazón del barrio de Santa Catalina, en la ciudad de Palma, el viandante puede llegar, dando un entretenido paseo, a un pequeño, pero acogedor mercadito ubicado junto a la Parroquia de la Inmaculada Concepción.