Lorenzo, en el seu 15è aniversari, es va convertir en el pilot més jove en participar en un Gran Premi de Motociclisme, després de participar en la segona sessió de classificació del Gran Premi de Jerez de l’any 2002 en la categoria de 125cc.

Pentacampió: tricampió del món de MotoGP i bicampió del món de 250cc

L’any 2005, després de córrer durant tres temporades en 125cc, va fer el salt a la categoria de 250cc, aconseguint en la seva segona temporada (2006) i tercera temporada (2007) el Campionat del Món, sent component de l’equip Fortuna Aprilia.

Rossi i Lorenzo compartiren box diverses temporades. Confirmat el salt de Jorge Lorenzo, vigent bicampeó del Mundial de 250 cc (2006 i 2007), el 2008 a la màxima categoria. Davide Brivio afirmà “L’equip oficial de Yamaha la pròxima temporada serà el format per Rossi i Lorenzo. Compartiràn box igual com aquest any ho han fet Valentino i Edwards”. D’altra banda, en ser qüestionat per la reacció de Valentino Rossi sobre l’arribada de Lorenzo, que dies enrere va tancar un acord per dues temporades, Brivio va assegurar que Jorge Lorenzo no ha posat cap problema: “Valentino és conscient que és en un escaire de dos pilots i que els noms els decideix Yamaha”. “Lorenzo és un jove molt prometedor i molt bo. Arrencarà una aventura molt interessant amb Yamaha, serà el futur de la MotoGP”, va recalcar.

Brivio va estar present en les proves de Lorenzo a Almeria, el que fa indicar que van ser més de quatre o cinc tornades per prendre les mesures del pilot les que va donar el mallorquí a la M1. Brivio afirma que va “ser ilusionant veure Lorenzo pujar-se a la Yamaha. Ho va fer només com una presa de contacte, però creiem que ho farà bé en el futur. És un dels pilots més interessants que hi ha i pensem que Lorenzo és el futur de MotoGP”.

Nascut: 04/05/1987 a Palma de Mallorca (Espanya)
Altura: 1.70 m
Pes: 55 kg
Nacionalitat: Espanya
Especialitat: 250cc i a partir d’ara motoGP.

JORGE LORENZO MOTOGP.

Pakita Ruiz.

 Joan Mir, Izan Guevara, Augusto Fernandez

jorge-lorenzo-campeon-del-mundo-de-motogp

2010-MOTOGP-WORLD-CHAMPION-LOGO