Tradicionals mercats nadalencs de Palma, Mallorca

L’arribada del Nadal marca a Palma de Mallorca l’inici d’un atapeït calendari festiu, que inclou com a capítol destacat la celebració dels tradicionals mercats nadalencs.

 

 

Tradicionals mercats nadalencs de Palma, Mallorca

La Rambla i la Plaça Major són un any més els escenaris de la campanya “Som nadalencs “, que impulsa l’Ajuntament.

Són més de 150 les empreses procedents de tota l’illa que no han deixat passar l’oportunitat d’exposar els seus productes en aquests populosos i cèntrics punts de trobada comercial, pels quals circulen cada dia milers de passejants. Tots dos mercats van ser inaugurats el passat 29 de novembre i romanen oberts en horari ininterromput de 10 a 21 hores fins a la vigília de Reis.

Tradicionals mercats nadalencs de Palma, MallorcaEl mercat de la Plaça Major és el que més parades reuneix, amb prop de 80. A poca distància el de la Rambla, que s’estén també a la contigua Via Roma, concentra més de 60, intercalades entre els populars llocs de flors.
 
Aquests centres de compres proporcionen als clients una completa oferta amb la qual cobrir totes les necessitats pròpies de les festes. La gastronomia i els productes d’alimentació ocupen un lloc destacat, especialment en els expositors instal·lats a la Via Roma, però els visitants poden trobar representats a molts altres sectors econòmics, des del turisme a la restauració passant per la moda, l’esport, la salut o la informàtica. Realçats per la il·luminació nadalenca, els mercats conviden a palmesans i visitants a gaudir d’una de les cites més entranyables del Nadal.
 
Bones festes!

Tradicionals mercats nadalencs de Palma, Mallorca
Tradicionals mercats nadalencs de Palma, Mallorca