Emilio de la Camara Mood Beach

Volíem viure la màgia que envolta el món de la salsa i per això ens acostem al MOOD beach club, convidats pel mateix mallorquí Emilio De La Camara.

Vam tenir el plaer de seure amb Don Emilio i que ens expliqués, o millor dit, que ens impregnés del fascinant món de la salsa. Emilio De La Cambra ens va fer comprendre que la salsa no és tan sols un ball o una dansa, és una manera d’expressió corporal, que cal sentir la música i deixar-la fluir en forma de passos de ball. Ens va encomanar d’aquesta passió, entusiasme i dedicació, una passió que comporta molts sacrificis per la quantitat d’hores dedicades a això, però que al veure-li ballar juntament amb la seva bellíssima companya t’adones que val la pena. Assistim a una classe de salsa en viu orquestrada per Emilio i vam poder veure com transmet aquesta passió per la salsa als entregadísims alumnes.

La conclusió a la nostra visita al món de la salsa és que ens vam quedar fascinats que la gent no tan sols assisteix a classes de ball, sinó que vol expressar en una pista de ball tot allò que amb mestria el senyor Emilio els ha ensenyat. Emilio De La Camara ha aconseguit que les nits dels divendres a Mood beach club tinguin un sabor llatí excel·lent, des Más Mallorca el felicitem per la gran tasca que està fent per fer més gran si encara cap el món de la salsa. Recomanem a tota la gent que vulgui gaudir d’una gran nit a Mallorca, que s’acosti a Mood beach club i conegui a aquest gran artista Emilio De La Camara.