Inauguracion-BACKSTAGE-1

Que els temps que corren són els menys propicis per als nostres empresaris de la nit no és cap secret, però, el públic segueix demandant noves apostes que ofereixin varietat en les seves ofertes d’oci amb la major qualitat sense que això dispari els preus.

Inauguracion-BACKSTAGE-2

Inauguracion-BACKSTAGE-6

Amb aquesta filosofia neix Backstage, que va obrir les portes el passat divendres 9 de setembre. L’antic Costa Club i Hotel Tabú, en la millor ubicació, just al centre de la zona per excel.lència de la nit palmesana, el Passeig Marítim. Amb un aspecte totalment renovat, el primer que crida l’atenció és la ubicació en l’aparador d’un ampli escenari i és que la música, incloent la bona música en viu, és un dels plats forts de la sala. Comptaran amb les millors actuacions locals com Jaume Anglada el proper dia 17 o Wonderbrass el 24 però, també prometen apropar-nos alguns dels més coneguts noms del panorama nacional com La Trampa el 23 d’aquest mes o Coque Malla per al 29 d’octubre. Haurem d’estar molt atents al calendari de Backstage.

Inauguracion-BACKSTAGE-3

 

Inauguracion-BACKSTAGE-4

Inauguracion-BACKSTAGE-5

Ens comenta Agus Uranga, un dels grans coneguts dins el món de l’oci ben servit i un dels quatre socis de Backstage que encara que arrenca obrint divendres i dissabte, esperen poder ampliar aviat a dijous ja tots els dies que sigui necessari! També ens ha confessat algunes altres actuacions que compaginaran amb les musicals però, que ens anirà avançant a mesura que es vagin confirmant les dates.

Un calendari musical potent dels estils més diversos: Pop, Rock, Soul, Jazz…des de les 12 fins les 2:30 hores, però, no acaba aquí: en finalitzar els directes…es transformarà en una sala en la qual podràs seguir gaudint fins a les 6 amb la millor música comercial, espais reservats per al teu confort i el millor equip per fer dels teus nits del cap de setmana l’opció que estàs buscant. Ja saps, tant si t’agrada la música en viu o la música disc amb el millor ambient, si vols ballar tota la nit o prefereixes relaxar-te en una acurada zona VIP, si vols prendre’t una cervesa o provar algun dels fantàstics còctels de la carta, ja tens un espai a Palma. Ens veiem aviat a Backstage!

Inauguracion-BACKSTAGE-mallorca-maritimo

Use Sintes (Jefe sección Ocio), Sheila Leon (Reportera), Kico Sarmiento (Fotógrafo).
Amb la col·laboració especial de Pilar Zalaveccini (Eventos Mas).