30 Copa del Rey de Vela

Cada any a l’estiu, la badia de Palma es converteix en un veritable espectacle nàutic, celebrant des de 1982 la Copa del Rei, que és la competició de vela més important a nivell nacional i un dels esdeveniments nàutics esportius més importants de la Mediterrània.

 

Els millors equips de regates nacionals i internacionals s’enfronten durant sis dies en les aigües de la badia de Palma.

La regata sempre compta amb la participació activa de la família reial. Aquest any 2011, la 30a edició de la Copa del Rei de Vela fa 30 anys, l’esdeveniment té lloc entre l’1 i el 6 d’agost.

Copa-del-Rey-de-Vela-Marsalada-Club-3


Festa d’obertura

Arrenca una nova edició de la Copa del Rei de vela i que millor manera per alliberar tensions prèvies a la competició d’assistir a la FESTA D’OBERTURA DE LA 30 COPA DEL REI DE VELA a Marsala Club. Marsalada club és un local elitista situat a Club de Mar Av. Gabriel Roca Sense Num.

Copa-del-Rey-de-Vela-Marsalada-Club-1

Durant el dia disposes del seu servei de RESTAURANT & COPES dividit en una zona restaurant i una altra zona lounge dotat amb sofàs i taules altes. A més MS-Club disposa d’aparcament privat clients, piscina i solàrium de gespa amb vistes sobre el port de Palma i catedral.

A partir de la mitjanit s’obren les portes de la discoteca Marsalada (antic Club de Mar). Marsalada Club s’ha convertit en un clàssic en la nit de Palma de Mallorca amb un ambient elegant i selecte.

La discoteca Marsalada té una capacitat per a 400 persones. La sala compta amb una barra central a més d’altres tres barres complementàries i servei de guarda-roba. A la part superior, la sala disposa d’un reservat amb taules i sofàs per als clients VIP. Aquesta zona té una capacitat per a 50 persones. A l’estiu Marsalada disposa d’una terrassa de 400 metres quadrats dotada de dues barres, zona de taules altes, zona de taules baixes i un espai amb una zona reservat amb sofàs.

Vine a divertir-te amb amics o en parella en aquest selecte Club, l’ambient és immillorable i t’ho recomana Más Mallorca.

Copa-del-Rey-de-Vela-Marsalada-Club-6

Copa-del-Rey-de-Vela-Marsalada-Club-2

Copa-del-Rey-de-Vela-Marsalada-Club-4

Copa-del-Rey-de-Vela-Marsalada-Club-5

Copa-del-Rey-de-Vela-Marsalada-Club-7 Copa-del-Rey-de-Vela-Marsalada-Club-8

 

Use Sintes (Jefe sección Ocio), Sheila Leon (Reportera), Kico Sarmiento (Fotógrafo)