Category: Oci i esdeveniments a Mallorca

Jaguar Classic Coctel

Els cotxes clàssics són un luxe per a la vista, si es tracta de Jaguar la cosa suma enters. Autèntiques joies o obres d’art, que amb majestuositat solquen les nostres carreteres. Vam poder admirar aquests meravellosos cotxes amb els nostres propis ulls en un marc incomparable que ens oferia l’Hotel La Residència situat a Deià.

Inauguració de Backstage

Que els temps que corren són els menys propicis per als nostres empresaris de la nit no és cap secret, però, el públic segueix demandant noves apostes que ofereixin varietat en les seves ofertes d’oci amb la major qualitat sense que això dispari els preus.

Concert Jaume Anglada a Ses Voltes

Un concert de Jaume Anglada és sinònim de força i lliurament sobre un escenari. Seguint la seva gira per tot Espanya es va deixar caure per la seva terra natal Palma de Mallorca, on se li vol i admira allà per on passa. Fent un malbaratament de talent com ens té acostumats va ser capaç de posar el públic en peus, un públic entregadíssim a Ses Voltes, on corejaven totes i cadascuna de les seves cançons.

Festa mojito Blu Copas

Va arribar fins les nostres oïdes que en el Blu Copas havia un cocteler d’altíssim nivell capaç de preparar uns còctels que et transportaven a llocs exòtics amb tan sols provar-los, i tenint en compte que es celebrava la Festa Mojito a Blu Copas doncs vam decidir traslladar-nos fins al lloc per comprovar-ho.

Festa Bacardi a Lino’s

Ens desplacem fins al Balneari 6 de la platja de Palma on vam poder comprovar de primera mà l’ambient que es viu a la zona de l’Arenal, tan sols amb endinsar-te en la zona et sents embolicat en l’esperit germànic que cada estiu colonitza aquesta zona.

Loading
Skip to content