Agroturismo Ses Rotes Velles, CamposSes Rotes Velles és un exclusiu establiment d’agroturisme que brinda als seus clients tranquil·litat i un tracte personalitzat. Està situat al municipi de Campos, al sud-est de l’illa, molt a prop de la Colònia de Sant Jordi i a escassos metres d’Es Salobrar, un punt d’observació d’aus que cada any atrau l’illa a nombrosos aficionats a l’ornitologia, a 2 quilòmetres de la platja d’Es Trenc, i d’altres platges verges com es Carbó i es Caragol, entre d’altres.

Agroturismo Ses Rotes Velles, Campos

 

També de camps de golf i de l’únic balneari termal de les illes. Ses Rotes Velles va obrir les seves portes l’any 2000. Són ja, per tant, catorze temporades acumulant experiència en el sector del turisme rural. La finca sobre la qual s’assenta l’agroturisme és propietat de la família Portell i té una superfície de 25.500 metres quadrats.

 

Agroturismo Ses Rotes Velles, CamposL’agroturisme disposa de dotze habitacions dobles, que poden individualitzar-se, i roman obert des de març fins a finals d’octubre, en funció del temps i de la demanda. L’establiment rep turistes de diferents nacionalitats i s’anuncia en els principals portals de reserves del sector. Ofereix règim d’habitació i esmorzar o pensió completa, a fi d’adaptar-se millor a les necessitats i preferències dels visitants, i accés gratuït a internet. Disposa d’un ampli jardí amb piscina i gran quantitat d’espècies autòctones, a més de 140 palmeres. Un recorregut pel frondós jardí i per les diferents dependències de l’interior, plenes de detalls decoratius des de la recepció fins al menjador o les pròpies habitacions, converteix Ses Rotes Velles en un lloc ideal per a unes inoblidables vacances.

Agroturismo Ses Rotes Velles, Campos

Segons expliquen els seus propietaris, el perfil del turista que tria aquest establiment és variat, ja que comprèn des de parelles joves i de mitjana edat fins a famílies amb nens. Les estades també varien, encara que en general duren una mitjana de set dies.

Un aspecte especialment valorat per la família és la promoció de productes mallorquins de primera qualitat, complement indispensable d’una oferta que fuig de les massificacions. La gastronomia ocupa un paper especialment important. Els productes frescos, gran varietat de pans i embotits, formatges i altres ingredients típicament mallorquins componen la dieta d’aquest establiment.

D’altra banda, Ses Rotes Velles està en tràmits de rebre la distinció com a establiment cicloturístic, el que suposarà oferir a aquests turistes instal·lacions específiques, com un taller de reparació de bicicletes, perquè puguin desenvolupar plenament la seva afició.

+INFO: Agroturismo Mallorca. Colonia de Sant Jordi

Agroturismo Ses Rotes Velles, Campos

ses-rotes-velles-campos-6